UA Sphere LX

Hanki kaikkien aikojen mahtavimmat mikrofonit.

UA Sphere LX -mallinnusmikrofonijärjestelmä pitää sisällään koko joukon klassisia mikrofoneja, joita käyttävät ja ovat käyttäneet artistit Beatlesista ja Beyoncésta Radioheadiin ja Frank Sinatraan.

 

 

Avaa ovi uskomattomaan mikrofonimaailmaan

Sphere LX sisältää 20 legendaarista Neumannin, Telefunkenin, AKG:n, Sonyn ja muiden* valmistajien mikrofonimallia. Saat käyttöösi halutuimmat koskaan tehdyt nauha-, kondensaattori- ja dynaamiset mikrofonit. Yksi mikrofoni = 20 mikrofonia.

 

Kuuntele

 

Löydä täydellinen mikrofoni reaaliajassa Apollon avulla

Sphere LX:n avulla voit kuunnella klassisia mikrofoneja ennen äänitystä, sen aikana ja sen jälkeen millä tahansa käyttöliittymällä, millä tahansa DAW:lla. Ja kun se on yhdistetty Apollo-liittymään, voit tehdä tämän lähes nollalatenssilla.

Käytä Dual Mode -tilaa klassisten mikrofonien yhdistämiseen

Sekoita kahden monomikrofonin ääni Sphere LX:n Dula Modessa. Saat aikaan mielenkiintoisia ja toimivia mikrofoniyhdistelmiä esimerkiksi virvelille ja kitarakaapeille.

 

Eliminoi huoneen aiheuttamaa ääntä

Säädä huoneen väritystä helposti puhtaampiin, ammattimaisempiin äänityksiin käyttämällä IsoSphereä ja sen presettejä, jotka on räätälöity kaikkeen makuuhuoneestudiosta suosittuihin sE Reflexion Filtersin, Aston Halon, Kaotica Eyeballin* jne. eristyssuodattimiin.

Rakennettu kestämään

Sphere LX:ssä on kaksi kultapäällysteistä kalvoa ja luokkansa alhaisin kohina, joten Sphere LX on erinomainen investointi studioon. Yksi mikrofoni on monta mikrofonia. LX on korkealuokkainen suurikalvoinen kondensaattorimikrofoni, joka on suunniteltu kestämään vuosikausia.

Sisältää kaiken mitä tarvitset

Sphere LX -mikrofonipakkaus sisältää mikrofonikaapelin, jalusta-adapterin ja kantolaukun – joten legendaariset mikrofonit ovat käytettävissä käden käänteessä.

Äänitä 20 halutuimmalla koskaan tehdyllä nauha-, kondensaattori- tai dynaamisella mikrofonilla

Muuta mikrofonin tyyppiä, suuntakuviota ja muita mikrofonin ominaisuuksia myös tallennuksen jälkeen

Ainutlaatuinen mallintava mikrofonijärjestelmä. Suurikalvoinen ääntä vastaanottava kalvo, joka on päällystetty kullalla. Tässä kondensaattorimikrofonissa on luokkansa alhaisimmat omat kohinat.

Pakettiin sisältyy jalusta-adapteri, mikrofonikaapeli ja tyylikäs kantolaukku

Vertaa UA Sphere mikrofoneja

 

Universal Audio