UA SD-7

SD-5 – dynaaminen mikrofoni

& Hemisphere mallinnus plug-in

 

Legendaarisen selkeät tomi- ja instrumenttisoundit

Mikrofoni tallentaa helposti tomit, kitarakaapit, puhaltimet ja monet muut instrumentit luonnollisen avoimella soundilla. SD-7 on klassinen dynaaminen mikrofoni. Korkea äänenpaineen kesto, superhertta suuntakuvio ja luokkansa paras Hemispehre mikrofonimallinnus tekee mikrofonista kallisarvoisen työkalun missä tahansa ympäristössä.

Avainominaisuuksia

 • studiolaatuinen dynaaminen mallinnusmikrofoni studio- ja keikkakäyttöön
 • yksi mikrofoni on monta mikrofonia – suosittujen mikrofonien mallinnukset käytössäsi
 • erinomaisia tuloksia ammattistudiosta kotistudioihin ja keikalle
 • helppo räätälöidä oma soundi filtterin, lähiefektin ja axis-säätimien avulla
 • kestää korkeita äänenpaineita
 • metallirakenne
 • interoitu jalusta-adapteri
 • varustus vetoketjullinen säilytyspussi

 

Yksi mikrofoni on viisi mikrofonia

SD-7 on varustettu samalla mikrofonimallinnustekniikalla, jota käytetään Universal Audion palkituissa UA Sphere -mikrofoneissa. Hintaan sisältyvän Hemisphere Mic Collectionin ansiosta se on ainoa dynaaminen mallinnusmikrofoni, jonka avulla saat käyttöösi tunnettujen Sennheiser, ja Beyerdynamic -mallien tyypillisen soundin.

 

Mallintava mikrofonisi

SD-7 ja mukana tuleva Hemisphere Mic Collection -plug-in toimivat UA-laitteiston kanssa tai ilman. Plug-innin avulla pääset käyttämään erityyppisiä EQ-asetuksia, säätämään Proximity- ja Axis -asetuksia. Käyttö on helppoa. Kytke SD-7 ja käytä plug-inniä eri instrumenttien kanssa parhaan lopputuloksen löytämiseksi.

Löydä parhaat soundit

SD-7:n erittäin korkea äänenpaineen kesto tekee siitä täydellisen valinnan äänekkäille, transientteja sisältäville lähteille. Olipa kyseessä äänekäs keikkatilanne tai hiljainen studio. Superhertta suuntakuvion avulla mikrofonin suuntaus on helppoa ja soundin ympärille saadaan lisää ilmaa ilman että se kärsii ulkopuolisesta eristämisestä.

Ammattimikrofoni Vintage tyylillä

Metallirakenne, retro design sekä käsin valitut kapselit tekevät SD-5-mallista täydellisen kumppanin vaativiin tallennus- ja keikkatehtäviin, Erityisesti kun kyseessä on matalilla taajuuksilla toimivat instrumentit.

Hemisphere-mikrofonimallit

RB-160
Tämä malli perustuu 1960-luvun vintage nauhamikrofoniin, jossa on rikas keskiäänialueen korostava luonne. Sitä käytetään erityisesti kuuluisissa rock-tallenteissa Jimi Hendrixin huutavasta kitaravahvistimesta mikrofonipariin, jota käytettiin Led Zeppelinin kappaleeseen ”When the Levee Breaks” kappaleen
rumpujen äänittämiseen

DN-409N
Perustuu 409-mikrofonisarjan vanhimpaan versioon. Tämä vintage-versio värittää ääntä hieman enemmän kuin nykyiset tuotantomallit. Tämä tekee siitä hyödyllisen useissa käyttökohteissa esimerkiksi sähkökitarassa ja laulussa. 409:n merkittäviä käyttökohteita ovat Pink Floydin Live at Pompeii -konserttivideon laulu

DN-421B
Perustuu moderniin 421:een, jonka soundi on hieman kirkkaampi ja kovempi kuin aikaisemmissa iteraatioissa – tämä on todennäköisesti kaikkien aikojen kuuluisin tomimikrofoni. Malli ei ujostele bassarissa eikä vaskipuhaltimissa.

DN-421S
Tämä malli perustuu harvinaiseen varhaiseen 421:een käsikirjoituslogolla, ja siinä on hieman vintage-luonnetta, mikä tekee siitä hyödyllisen kitaravahvistimien, rumpujen tai jopa laulun lämmittämiseen.

DN-441
Klassista 441:tä on käytetty lukemattomilla levyillä Fleetwood Macista ja Tom Pettystä Tame Impalaan. Monet insinöörit ja taiteilijat ovat luottaneet tähän malliin sen tasapainoisen ja luonnollisen äänen ansiosta laulussa, virvelirummuissa ja kitaravahvistimissa.**

Ominaisuuksia

 • Toimintaperiaate: dynaaminen
 • Suuntakuvio: superhertta
 • Taajuusvaste: 30Hz – 17kHz
 • Impedanssi: 600 ohmia
 • Herkkyys: –54 dB
 • Varustus: integroitu jalusta adapteri ja säilytyspussi
 • Liitin: XLR
 • Mitat: 113,5 x 50 x 97,5 mm
 • Paino: 475 g

 

Universal Audio

 

*Hemisphere-laajennus saatavilla tuotteen rekisteröinnin yhteydessä. Kaikki tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta, ja niitä käytetään vain edustamaan mikrofoneja ja äänenkäsittelyä, jotka on mallinnettu osana Hemisphere-ohjelmistoa.

**Taiteilijoiden nimien käyttö ei ole SD-3 Dynamic Microphone with Hemisphere Modeling -mikrofonin virallista hyväksyntää.