UA SC-1

SC-1 Standard Series kondensaattorimikrofoni

Sisältää Hemisphere mallinnussoftan

Maailman kuuluisimpien mikrofonien soundit käyttöön Hemisphere mikrofonimallinnuksen avulla

SC-1-mikrofonin ja Hemisphere- mallinnuksen avulla tallennat albumivalmiita lauluja ja instrumentteja kaikkien aikojen suosituimpien studiomikkien autenttisella soundilla ja luonteella – kaikki yhdellä ammattitason kondensaattorimikrofonilla; UA SC-1.

Pro-tason laulu- ja instrumenttisoundit

SC-1 tuottaa klassisen kondensaattorimikrofonin soundin, joka soveltuu erinomaisesti laululle, akustiselle kitaralle ja jousille. Korkean äänenpaineen keston ansiosta voit käyttää mikrofonia kevyesti lyömäsoittimien OH-mikkinä tai kitaravahvistimien edessä. Ultralineaarinen piiri ja laajennettu dynamiikka-alue takaa säröttömän soundin koko taajuusvasteen sisällä.

Autenttinen mikrofonimallinnus on tehty yksinkertaiseksi

UA Sphere -mallinnusmikrofonin tekniikkaa käyttävä Hemisphere-mallinnuksen avulla saat studiollesi Neumannin, Sonyn, AKG:n ja muiden merkittävien kondensaattorimikrofonien soundin reaaliajassa Apollon kanssa tai natiivisti oman DAW:si kanssa. Voit muuttaa tallenteen muotoa käyttämällä filtteriä, lähiefektiä ja axis -säätimen avulla tallennuksen jälkeen.

Omistatko SC-1 Standard -kondensaattorimikrofonin? Klikkaa tästä ja rekistöi mikrofonisi niin pääset käsiksi Hemisphere mallinnussoftaan.

Valmistaudu nauttimaan studiotyökalusta vuosia

Tyylikäs, moderni muotoilu ja kestävä rakenne takaavat huolettoman käytön vuosikymmeniksi eteenpäin. SC-1 on todellinen studion työjuhta.

  • Suurikalvoinen studio kondensaattorimikrofoni ammattikäyttöön
  • Hemisphere mikrofonimallinnus tuo legendaaristen mikrofonien soundimaailman käyttöösi
  • Mallintavan mikrofoniluokan alhaisin oma kohina (12 dB) ja suurin SPL (145 dB)
  • Laadukasta UA-käsityötä ja tyylikäs kestävä rakenne
  • Sisältää 5/8” – 3/8” -jalusta-adapterin ja UA kantolaukun

Universal Audio

 

UA-jälleenmyyjät