Avid Pro Tools -sertifiointikoulus

Mitä ovat Avid-sertifikaatit?

 

Avid-sertifiointi on musiikki-, jälkituotanto-, elokuva-, televisio- ja lähetystoimijoiden maailmanlaajuisesti tunnustama todistus Avid-osaamisesta.

Se toimii todistuksena asiantuntijuudesta Avid-käyttäjänä, -hallinnoijana, -ohjaajana, -kehittäjänä tai -tukihenkilönä. Sertifiointi auttaa sinua näyttämään taitojasi erittäin kilpaillulla media-alalla.

 

Miksi kannattaa hankkia pro tools -sertifiointi?

 

  • Tulet löydettäväksi Avidin sertifikaatti-rekisterissä (Avid Certified Professionals), josta myös työnantajat etsivät oikeita tekijöitä
  • Saat Certificate of Achievement-todistuksen
  • Erotut joukosta – saat tunnuksen, jonka voit lisätä markkinointimateriaaleihin, verkkosivuille ja käyntikortteihin
  • Saat tavan pitää Avid-järjestelmäsi toiminnassa huippukuntoisina.

 

”Säästin kaksi viikkoa aikaisemmin miksaamiseen käyttämästäni työajasta, kun opin käyttämään Pro Toolsin näppäinyhdistelmiä oikein.” – kommentti kurssipalautteesta

Kuinka minusta tulee Avid Certified Specialist for Pro Tools? 

 

Ensimmäinen osa Avid-koulutuksia on Avid Pro Tools -sertifiointikoulutus, jonka arvostus on kiistämätön alan ammattilaisten keskuudessa.

Saadaksesi Avid Certified Specialist for Pro Tools -sertifikaatin sinun tulee suorittaa kaksi peruskurssia Pro Tools perusteet I  (PT101) ja Pro Tools perusteet II (PT110) sekä kurssitentit hyväksytysti molempien kurssien päätteeksi. 

SERTIFIKAATTI-TENTIT

Molempien kurssien jälkeen pidetään tentti. Tentissä on 50 kysymystä. Kun läpäisee tentit hyväksytysti, saa sertifikaatin.


msonic on Avidin valtuuttama Pro Tools -kouluttaja 

msonic oy on Avidin sertifioima Learning Partner, jolla on oikeus antaa Avid-koulutusta. msonicilla on useiden vuosien kokemus vaativien Avid-projektien toteuttamisesta ja käyttäjien tukemisesta. Avid-kouluttaja Lari Paavilaisella 25 vuoden kokemus Avid Pro Toolsista ja hän on tehnyt Pro Tools Instructor -sertifikaatin. 

Saavuttaaksesi Avid Certified Specialist for Pro Tools -pätevyyden, sinun tulee suorittaa kaksi peruskurssia Pro Tools perusteet I  (PT101) ja Pro Tools perusteet II (PT110).