Kaiutinjärjestelmät


msonic toimittaa ammattitason äänentoistojärjestelmät kaikkiin kohteisiin, joissa erinomaisella äänenlaadulla on ratkaiseva merkitys. Valikoimamme kattaa sopivat kaiutinjärjestelmät konserttisaleista kiertueisiin, kokoustiloista kaupallisiin kiinteistöihin, monitoimi- ja urheilutiloista yökerhoihin, ravintoloista hotelleihin. Suunnittelemme huolellisesti optimaaliset äänentoistoratkaisut, olipa kyse miellyttävän ja toimivan taustaäänen tarpeesta tai festarikokoluokan PA-järjestelmästä.


 

d&b audiotechnik

Kun äänentoistoratkaisulta halutaan voimaa, tarkkuutta sekä skaalautuvuutta erilaisiin kohteisiin, d&b audiotechnikin kaiutinjärjestelmä on oikea valinta. Valikoima kattaa niin kiinteästi asennettavat kuin liikkuvat äänentoistojärjestelmät. Saksalaisen d&b audiotechnikin vahvistimia ja kaiuttimia käytetään mm. Suomen Kansallisoopperassa Finlandia-talossa, monissa teattereissa sekä vuosittain maamme suurimmilla musiikkifestareilla.

Lue lisää

Genelec

Ammattimaisiin AV-asennuksiin suunnitellut kompaktit kaiuttimet ovat nappivalinta, kun haetaan taatusti tasokasta äänentoistoa julkisiin tai kaupallisiin tiloihin. Huippulaadustaan tunnetut, kotimaiset Genelecin aktiivikaiuttimet ovat pienestä koostaan huolimatta erityisen suorituskykyisiä ja sopivat puhdaslinjaisen  designinsa vuoksi monenlaisiin kohteisiin.

Lue lisää

Sonance Pro Series

Sonancen asennuskaiuttimissa yhdistyy vähäeleinen, ympäristöön kauniisti sulautuva design ja ensiluokkainen äänenlaatu. Tuotevalikoima sisältää tasokkaat taustaääniratkaisut julkisiin ja kaupallisiin tiloihin.

Lue lisää