Miksauspöydät | DSP:t


Korkeatasoinen PA-mikseri on äänentoistojärjestelmän kriittinen linkki, jonka avulla ammattitaitoinen miksaaja sovittaa lukuisat äänilähteet yhteen tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Toimitamme vuosien kokemuksella digitaaliset Avid VENUE -livemikserit ja -järjestelmät, jotka voidaan räätälöidä joustavasti mittakaavaltaan erilaisten livetoteutusten, konserttien ja kiertueiden tarpeisiin.


 

Avid VENUE

Digitaaliset Avid VENUE -mikserit tuovat loistavan äänenlaadun, luotettavuuden, joustavuuden ja helppokäyttöisyyden tilanteeseen kuin tilanteeseen. AVID VENUE mikserit on suunniteltu modulaarisiksi ja ne skaalautuvat pienempien klubikiertueiden tarpeista aina festivaaleille, teatteriin sekä broadcast -käyttöön. AVID VENUE -miksauspöydät integroituvat saumattomasti Pro Tools-äänitysjärjestelmiin ja ne tukevat studiosta tuttuja AAX -plugineja.

Lue lisää

KLANG:technologies

KLANG:technologies 3D-korvamonitorointijärjestelmä tuo luonnollisen, kolmiulotteisen monitorisoundin muusikoiden ulottuville. KLANG:fabrik tuottaa henkilökontaiset 3D–miksaukset jopa kahdeksalle muusikolle. Jos yhtyeessä on enemmän kuin kahdeksan jäsentä, voit helposti linkittää useampaa KLANG:fabrikia.

Lue lisää

Yamaha

Yamaha Commercial Audion Active Field Control (AFC) -akustiikkajärjestelmät sekä CL & QL -mikserit kaikenkokoisiin livetuotantoihin ovat saatavilla msonicilta.

Lue lisää