Msonic on Suomen ensimmäinen Avidin valtuuttama Pro Tools -kouluttaja

avid pro tools sertifiointi

 

Avid on myöntänyt msonic oy:lle virallisen Learning Partner -aseman, ja msonic on hyväksytty Avid-tuotteiden kouluttajaksi Suomessa. Suomessa ei ole muita serifioituneita Pro Tools -koulutusta antavia toimijoita.

Avid-sertifiointi on musiikki-, jälkituotanto-, elokuva-, televisio- ja lähetystoimijoiden maailmanlaajuisesti tunnustama todistus Avid-osaamisesta.

 

Pro Tools -sertifiointikurssit alkavat elokuussa

msonic on Avidin maahantuoja ja sillä  on useiden vuosien kokemus vaativien Avid-projektien toteuttamisesta ja käyttäjien tukemisesta. Sertifiointikurssien kouluttajalla Lari Paavilaisella 25 vuoden kokemus Avid Pro Toolsista suunnittelu-, asennus-, dokumentointi- ja koulutustehtävistä studioissa, teattereissa ja oppilaitoksissa ja hänellä on Pro Tools Instructor -sertifikaatti.

 

”Msonic pyrkii johdonmukaisesti auttamaan Avid-ratkaisuja käyttäviä asiakkaitaan saamaan täyden hyödyn irti laitteista ja ohjelmistoista. Pro Tools -sertifikaatin suorittamalla Avid-käyttäjä nostaa omaa markkina-arvoaan Avid-ammattilaisena, sillä kaikki sertifikaatin suorittaneet liittyvät osaksi kansainvälistä Pro Tools -käyttäjäverkostoa. Avid ylläpitää rekisteriä sertifioituneista Avid-osaajista täällä  ”, vinkkaavat Lari Paavilainen ja Avidin tuotepäällikkö Ossi Männikkö.

 

Pro Tools -sertifikaatti taskuun kahden kurssin jälkeen

 

Pro Tools -perusteet I (PT101) ja II (PT110) -kurssit starttaavat elokuussa. Kaksi ja kolme päivää kestävät maksulliset kurssit järjestetään msonicin Experience Studiolla Vantaalla.

”PT110-kurssin viimeisenä päivänä on sertifiointikoe, jonka hyväksytysti suorittaneet saavat Pro Tools -sertifikaatin”, kertoo kouluttaja Lari Paavilainen. ”Media-alalla on erittäin kova kilpailu osaajien välillä. Sertifikaatti toimii todistuksena asiantuntijuudesta Avid-käyttäjänä, -hallinnoijana, -ohjaajana, -kehittäjänä tai -tukihenkilönä.”, Lari jatkaa.

 

Avid-koulutukset hieno lisä msonicin koulutustarjottimella

Avid learning -kumppanuus edellyttää, että koulutusta antava taho täyttää Avidin korkeat laatuvaatimukset Avid tuotekokemuksen, koulutuksen sisällön, oppimisympäristön ja asiakaspalvelun suhteen. Msonic on tunnettu siitä, että se tarjoaa media- ja esitystekniikan ammattilaisille tukea koulutusten muodossa.

”Msonic Experience Studio on paikka, jossa ammattilaiset tapaavat, syventävät osaamista, vaihtavat kokemuksia ja synnyttävät tuoreita ideoita. Toivotan Avid-osaajat tervetulleiksi kursseille!”, msonic oy:n toimitusjohtaja Uli Jetzinger tiivistää.

Lisätietoja Avid-sertifiointikoulutuksista: Lari Paavilainen, lari@msonic.fi

 

 

 Ilmoittaudu Pro Tools -sertifiointikoulutukseen

 

avid serfikaatit