Avidin uutuustuotteet Avid S1 ja Avid S4 ovat kooltaan kompakteja, tehokkaita ja nopeita ohjaimia pienten ja keskisuurten studioiden tarpeisiin

Avid S1, S4

Avid julkaisi 18.7. 2019 Connect Live-tapahtumassa Nashvillessa kaksi uutuutta:
– Avid S1 -ohjain
– Avid S4 -ohjain.

Uusien tuotteiden myötä Avidin suurten formaattien musiikki- ja audio post-työnkulut siirtyvät kokoluokkaan, joka on ihanteellinen keskisuurten studioiden tarpeisiin.

Avid S1 –  miksaa isosti missä tahansa

Ohjaimessa yhdistyvät Avidin huippukonsolien nopeus, rikas visuaalinen näkymä ja ohjelma-integraatio. S1 on virtaviivainen ohjain, joka sopii helposti mihin tahansa tilaan tai budjettiin. Avid S1:llä pääset käsiksi suosikkiaudio- ja video-ohjelmasi syvimpiin toimintoihin. Lisäksi yhdessä ilmaisen Pro Tools | Control- iPad-sovelluksen kanssa nautit erinomaisesta ergonomisesta tehokkuudesta, helpoista kosketukseen perustuvista työnkuluista sekä S6-tyylisistä mittarointi- ja prosessointinäkymistä. Suurien sessioiden navigointi on nopeaa, voit miksata intuitiivisemmin ja tuottaa paremman kuuloisia miksauksia nopeasti.

Lue lisää

 

 

Avid S4 – maailmanluokan miksausta pienempiin studioihin

Avid S4 on kooltaan pieni ohjain, jossa on Pro Tools| S6:n miksausteho. Se sopii tiukan budjetin ammattilaisille sekä pienempiin audio post- ja musiikkiyksiköihin. Voit nostaa miksaustehoasi Avid S4:n virtaviivaisen ja puolimodulaarisen ohjauspinnan avulla, jossa on mukana myös älykäs audiotyöasemien ohjaus. Olitpa luomassa musiikkia, äänisuunnittelemassa, miksaamassa immersiivistä audiota tai opettamassa audiotuotantoa, S4 sopii täydellisesti mihin tahansa projektiin.

Lue lisää

Avid S4

 


Kysy lisätietoja Ossi Männiköltä ja pyydä tarjous