Mikserit | DAW-ohjaimet

Avid Pro Tools

Studioalan standardiksi vakiintuneet Pro Tools -ohjaimet ja työasemakokonaisuudet ovat saatavilla msonicista. Toimitamme äänituotantojärjestelmiä suurista tuotantotaloista jälkituotantofirmoihin, ja media-alan oppilaitoksista musiikkistudioihin ja äänieditointiyksiköihin.

PRO TOOLS | S1

Pieneen tilaan ja budjettiin sopiva virtaviivainen ohjain

Lue lisää

 

 

Avid Pro Tools | S4

Kooltaan pieni ohjain, jossa Pro Tools| S6:n miksausteho!

Lue lisää

Avid Pro Tools | Dock

Pro Tools | Dock on työnkulkua helpottava, kooltaan kompakti ja hankintahinnaltaan taloudellinen DAW-kontrolleri Pro Tools ympäristöön.

Lue lisää

Pro Tools | S3

Pro Tools | S3 on kompakti, EUCON-yhteensopiva, ergonominen DAW-kontrolleri, jolla moderni studioammattilainen saa miksauksensa joustavasti ja ripeästi maaliin.

Lue lisää

Pro Tools | S6

Pro Tools | S6 -digitaalimikseri tarjoaa huikeat mahdollisuudet yksilöllisen DAW-ohjainpinnan räätälöintiin luovaa työtä, editointia ja miksausta varten.

Lue lisää

Rupert Neve Designs

Rupert Neve Designs sijaitsee Texasissa Yhdysvalloissa, jossa kaikki moduulit rakennetaan ja testataan. Pienen suunnittelijatiimin ratkaisut ammattiaudiolaitteista perustuvat sekä klassisiin konsepteihin että moderneihin innovaatioihin. Rupert Neve on yksi äänitysteknologian johtavia pioneereja, jonka keksintöjen sointi on tallentunut lukemattomille äänitteille lähes kaikissa kuviteltavissa olevissa tyylilajeissa.

Tutustu Rupert Neven huikeaan tarinaan!

5088
High Voltage & Discrete Mixer

Alusta loppuun erilainen – 5088:n piiritopologia on ennenkokematon. Signaalin vahvistukseen ja ohjaukseen on kehitetty juuri 5088:a varten kokonaan uusia korkean jännitteen diskreettejä operaatiovahvistinkortteja.

Lue lisää

5059 + 5060

5059 ja 5060  ovat suunniteltu toimimaan sekä miksereinä että laitteina, jotka sitovat yhteen studiosi analogiset ja digitaaliset komponentit. Konfiguroimalla miksausjärjestelmät 5060 Centerpiece:n ja 5059 Satellite Summing Mixer:ien ympärille saat rakennettua erittäin laadukkaan modulaarisen ja skaalautuvan analogisen miksausjärjestelmän.

Lue lisää

Shelford -moduulit
5051: Induktori EQ / Kompressori
5052: Mikkietuaste / Induktori EQ

Lue lisää

Portico II

5088:aa varten suunniteltujen A-luokan korkean jännitteen piirien ympärille rakennettuihin Portico II-sarjan moduuleihin kulminoituu Rupert Neven suunnitteluosaaminen. Portico II-modulit on suunniteltu äänittämiseen, miksaamiseen ja masterointiin, tuloksena on äärimmäisen laadukasta analogia.

Lue lisää

RMP-D8
8-kanavainen Dante™ Mikkietuaste

Klassisten Rupert Neve Designs:in studion mikrofonietuasteiden massivinen paino & sointi: nyt saatavana lavakäyttöön.

Lue lisää

500-sarja

Uudet Rupert Neve Designs 500 -sarjan moduulit antavat käyttöösi ylivoimaisen laadun yhdistettynä joustavuuteen ja edullisuuteen, joista 500-sarja tunnetaan.

Lue lisää

RNHP

Tarkkaa kuulokemonitorointia

Lue lisää

Portico

Rupert Neve Designs Portico -sarjan etuasteet ja analogiset audioprosessorit ovat valikoima rakennuspalikoita, joita voidaan käyttää itsenäisinä tai toistensa yhteydessä. Näin saadaan käyttöön suuren formaatin analogikonsoleista tuttuja avainelementtejä.

Lue lisää

AMS Neve

Neve BCM10/2 MKII

Legendaarisen 10-kanavaisen analogimikserin uusi painos.

Lue lisää

Neve 8424 -konsoli

Nopeaan musiikin äänittämiseen, miksaamiseen, monitorointiin ja masterointiin

Kysy lisätietoja Ossi Männiköltä ja pyydä tarjous