Rupert Neve 5088

5088-neve

rupert-neve-logo

High Voltage & Discrete Mikseri

Alusta loppuun erilainen

5088:n piiritopologia on ennenkokematon. Rupert Neve-suunnittelulta edellytetty erittäin musikaalinen toiminta ja pomminvarma erotus on saavutettu käyttämällä jokaisen tulon ja lähdön yhdistäviä custom-muuntajia (insertit mukaan lukien).

Koko konsolissa ei ole ensimmäistäkään signaalitietä, jossa olisi tehty kompromisseja. Signaalin vahvistukseen ja ohjaukseen on kehitetty juuri 5088:a varten kokonaan uusia korkean jännitteen diskreettejä operaatiovahvistinkortteja, joiden ansiosta ylikuulumissärö on saatu eliminoitua sekä headroomia, dynamiikka-aluetta sekä taajuusvastetta laajennettua.

 

5088

 

Lyömätön sukupuu

5088:ssa kulminoituu Rupert Neven valtava analogisten piirien tuntemus. Mikseri on yli 30 vuoteen ensimmäinen Rupert Neven suunnittelema täysin diskreetti mikseri. 5088:ssa on käytössä monia alkuperäisten  mikserien palvottuja ominaisuuksista kuten yksipuoleinen, täysin diskreetti vahvistus sekä täydellinen muuntajaerotus. Mutta,  toisin kuin monien iäkkäiden klassikoiden kohdalla, 5088:n huolto ja ylläpito ei vaadi  kokopäiväistä teknikkoa.

5088

 

Soundia ilman kompromisseja

Äänitebisneksessä ajan tasalla pysyminen vaatii, että pystyt jatkuvasti muuntautumaan tarpeiden mukaan. Koska 5088 on täysin modulaarinen, kanavalohkoja sekä Portico-moduleita kuten EQ:ita, mikrofonivahvistimia sekä dynamiikkaa voidaan helposti lisätä tai poistaa. Näin pysyt jatkuvasti muuttuvien tilanteiden tasalla ja vältyt aiempien aikojen konsoleja vaivaavasta jähmeydestä. Jos et tarvitse sitä, konsolisikaan ei tarvitse sitä.

 

5088-neve