Mikrofonit

earthworks_SR314

Mikrofonin valinta 

Korkeatasoinen mikrofoni on käyttäjälleen tärkeä työkalu vuosikymmeniksi eteenpäin. Universaalia mikrofonia ei kuitenkaan ole, vaan kuin maalarin väripaletissa, mikrofonitkin voidaan jaotella karakteristisuutensa perusteella eri sävyihin. Kun halutaan toteuttaa erilaisia äänimaisemia, onkin ensisijaisen tärkeää tuntea mikrofonien erot. Täytyy pystyä valitsemaan kulloiseenkin tarkoitukseen suorituskyvyltään ja luonteeltaan juuri oikeanlaiset mikrofonit, joilla haluttu lopputulos pystytään sekä teknisesti että taiteellisesti saavuttamaan – parhaimmillaan aina hienonhienoja sävyjen vivahde-eroja myöten.

Mikrofonin speksit ovat suuntaa antavia ja niiden perusteella voidaan suhteellisen helposti poissulkea käyttötarkoitukseen käyttökelvoton vaihtoehto. Sen sijaan mikrofonin valintaa voidaan vain harvoin tehdä pelkkien speksien perusteella. Tavoiteltava tilanne on, että käytössä olevilla mikrofoneilla pystytään toteuttamaan tilanteessa kuin tilanteessa paras mahdollinen lopputulos. Näin ollen tärkein mittari mikrofonin valinnassa onkin aina omat korvat.

Käytä siis korviasi ja tiedustele testimahdollisuuksia!

Toivomme että löydät msonicin laajasta mikrofonipaletista aina näkemystäsi vastaavan työkalun. Sen vuoksi pyrimmekin tarjoamaan monipuolisesti mahdollisuuksia päästä kuulemaan ja vertailemaan mikrofoneja juuri Sinun omassa ympäristössäsi.

Lisätietoja saat sivun alaosan lomakkeella tai ottamalla yhteyttä info@msonic.fi.

Earthworks

Earthworks on New Hampshiressa, Yhdysvalloissa toimiva yhtiö, jonka jokaisessa huolella valmistetussa audiolaitteessa huomioidaan laatu, yksityiskohdat ja soinnillinen erinomaisuus.

Telefunken Elektroakustik

Telefunken Elektroakustik valmistaa korkealaatuisia uusiopainoksia arvostetuista, klassisista mikrofoneista sekä uusia mikrofonimalleja, jotka yhdistävät perinteikkään suunnittelun ja modernin käytettävyyden. Kaikki, yrityksen nimeä myöten, tapahtuu vanhoja traditioita kunnioittaen.

Royer Labs

Royer Labs on korkeatasoisiin ribbon-mikrofoneihin keskittynyt laatuvalmistaja, joka valmistaa tuotteensa parhaita artesaaniperinteitä kunnioittaen kotikonnuillaan USA:ssa.

Manley Labs

Korkealaatuisia studiorautoja asiaansa vakavasti suhtautuville ammattilaisille tuottava jenkkivalmistaja, joka tunnetaan mm. referenssitason putkimikrofoneistaan.

Universal Audio

Korkealuokkaisista äänikorteista tunnettu Universal Audio on laajentanut tuotevalikoimaa yritysostojen avulla. Townsend ja Bock ovat nyt osa UA:n tuoteperhettä.

Shure Pro

 

 

kysy mikrofonin testimahdollisuutta!