UA SD-3

SD-3 – dynaaminen mikrofoni

& Hemisphere mallinnus plug-in

 

Moderni klassikko lyömäsoittimille ja kitaravahvistimille

Tallentaa erinomaisesti lyömäsoittimet (virveli ja tomit), kitarvahvistimet, vaskipuhaltimet ja monet muut instrumentit. Kestää vaivattomasti korkeita äänenpaineita. Hertta suuntakuvio on tasainen eri taajuusalueilla. Hemisphere -mikrofonimallinnuksen avulla saat käyttöösi hyvän lisäarsenaalin mikrofoneja.

Avainominaisuuksia

 • studiolaatuinen dynaaminen mallinnusmikrofoni studio- ja keikkakäyttöön
 • yksi mikrofoni on monta mikrofonia – suosittujen mikrofonien mallinnukset käytössäsi
 • erinomaisia tuloksia ammattistudiosta kotistudioihin ja keikalle
 • helppo räätälöidä oma soundi filtterin, lähiefektin ja axis-säätimien avulla
 • kestää korkeita äänenpaineita
 • metallirakenne
 • hintaan sisältyy vetoketjullinen säilytyspussi ja jalusta-adapteri

 

Yksi mikrofoni on viisi mikrofonia

SD-3 on varustettu samalla mikrofonimallinnustekniikalla, jota käytetään Universal Audion palkituissa UA Sphere -mikrofoneissa. Hintaan sisältyvän Hemisphere Mic Collectionin ansiosta se on ainoa dynaaminen mallinnusmikrofoni, jonka avulla saat käyttöösi tunnettujen Shure, Sennheiser ja Audix -mallien tyypillisen soundin.

 

Mallintava mikrofonisi

SD-3 ja mukana tuleva Hemisphere Mic Collection -plug-in toimivat UA-laitteiston kanssa tai ilman. Plug-innin avulla pääset käyttämään erityyppisiä EQ-asetuksia, säätämään Proximity- ja Axis -asetuksia. Käyttö on helppoa. Kytke SD-3 ja käytä plug-inniä eri instrumenttien kanssa parhaan lopputuloksen löytämiseksi.

Parhaat soundit talteen helposti

Universal Audio viritti SD-3:n hertta suuntakuvion soveltumaan monenlaisiin ympäristöihin. Olipa kyseessä makuuhuonee, projekti- tai ammattistudio – tai keikkatilanne – SD-3:n korkea SPL-kyky ja erinomainen suuntakuvion hallinta antavat sinulle ikonisia ”sit-in-the-mix” -kokemuksia, joita kuullaan monissa hittibiiseissä. Mikrofonin kompaktin koon ansiosta sen sijoittelu ei tuota ongelmia.

Ammattimikrofoni Vintage tyylillä

Metallirakenne, retro design sekä käsin valitut kapselit tekevät SD-3 -mallista täydellisen kumppanin vaativiin tallennus- ja keikkatehtäviin.

Kolmin aina kaunihimpi

SD-3 on saatavana kolmen mikrofonin pakkauksessa. Ideaalinen esimerkiksi tomien mikitykseen. 

 

Hemisphere-mikrofonimallit

DN-4
DN-4 perustuu moderniin kompaktiin instrumenttimikrofoniin, joka toimii loistavasti tomeissa, mutta sopii yhtä hyvin kitarakaappeihin ja virveliin. Universal Audio lisäsi kolmiasentoisen suodattimen, jonka avulla voit muokata ääntä edelleen.

DN-57
Vuonna 1965 esitelty kaikkien tuntema ”57” on todennäköisesti kaikkien aikojen myydyin mikrofoni. Se voi olla erityisen hyvä vaihtoehto yhdistettynä muihin mikrofoneihin, kuten nauhamikrofoneihin ja suurikalvoisiin konkkamikkeihin. Näin päästään pystytään saavuttamaan tasapainoisempi ääni. DN-57 perustuu tuoreeseen tuotantomalliin.

DN-409U
409 toimii hyvin monessa paikassa, mutta sopii erityisen hyvin sähkökitaravahvistimiin. Pehmeä ylä-äänialue ja 100Hz alapuolella oleva vaste auttaa instrumenttien ja laulun sijoittamisessa miksaukseen.

DN-545
Legendaarisen 57:n edeltäjänä tämä malli käytti Unidyne III -kapselia. Sitä käytettiin laajasti The Beach Boys Pet Soundsissa, mukaan lukien Brian Wilsonin laulu. Ja lukemattomissa muissa sen aikakauden taltioinneissa.

DN-604
DN-604-malli perustuu Euroopassa valmistettuun nykyiseen tuotantomallin 604:ään. Tästä on tullut standardi näyttämöillä ja studioilla ympäri maailmaa. Tällä kompaktilla tavalla kiinnitettävästä mikrofonista on useita käyttötarkoituksia. Erityisen toimivaksi se on havaittu virvelissä ja tomeissa.

Ominaisuuksia

 • Toimintaperiaate: dynaaminen
 • Suuntakuvio: hertta
 • Taajuusvaste: 40Hz – 15kHz
 • Impedanssi: 200ohmia
 • Herkkyys: –58 dBV/Pa (1,3mV)
 • Varustus: jalusta adapteri ja säilytyspussi
 • Liitin: XLR
 • Mitat: 91 x 42 mm
 • Paino: 214 g

 

Universal Audio

 

*Hemisphere-laajennus saatavilla tuotteen rekisteröinnin yhteydessä. Kaikki tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta, ja niitä käytetään vain edustamaan mikrofoneja ja äänenkäsittelyä, jotka on mallinnettu osana Hemisphere-ohjelmistoa.

**Taiteilijoiden nimien käyttö ei ole SD-3 Dynamic Microphone with Hemisphere Modeling -mikrofonin virallista hyväksyntää.