UA Sphere DLX

Hanki kaikkien aikojen mahtavimmat mikrofonit.

UA Sphere DLX -mallinnusmikrofonijärjestelmä pitää sisällään koko joukon klassisia mikrofoneja, joita käyttävät ja ovat käyttäneet artistit Beatlesista ja Beyoncésta Radioheadiin ja Frank Sinatraan.

 

Avaa ovi uskomattomaan mikrofonimaailmaan

Sphere DLX sisältää 38 legendaarista Neumannin, Telefunkenin, AKG:n, Sonyn ja muiden* valmistajien mikrofonimallia. Saat käyttöösi halutuimmat koskaan tehdyt nauha-, kondensaattori- ja dynaamiset mikrofonit. Yksi mikrofoni = 38 mikrofonia.

Kuuntele

Löydä täydellinen mikrofoni reaaliajassa Apollon avulla

Sphere DLX:n avulla voit kuunnella klassisia mikrofoneja ennen äänitystä, sen aikana ja sen jälkeen millä tahansa käyttöliittymällä, millä tahansa DAW:lla. Ja kun se on yhdistetty Apollo-interfaceen, voit tehdä tämän lähes nollalatenssilla.

Stereoääni ja paljon muuta

Kaksikapselisen suunnittelunsa ansiosta Sphere DLX mahdollistaa pianon, rumpujen, jousien ja muiden instrumenttien tallentamisen stereona.  Voit jopa käyttää erilaisia mikrofonimalleja vasemmalla ja oikealla kanavalla saadaksesi värikkäämmän stereokuvan. Lisäksi voit sekoittaa kahden monomikrofonin äänen Dual Mode -toiminnolla ja saada klassisen kuuloisia mikrofonikomboja virvelirumpuihin ja kitarakaappeihin.

Eliminoi huoneen aiheuttamaa ääntä

Säädä huoneen väritystä helposti puhtaampiin, ammattimaisempiin äänityksiin käyttämällä IsoSphereä ja sen presettejä, jotka on räätälöity kaikkeen makuuhuoneestudiosta suosittuihin sE Reflexion Filtersin, Aston Halon, Kaotica Eyeballin* jne. eristyssuodattimiin.

Rakennettu kestämään

Sphere DLX:ssä on kaksi kultapäällysteistä kalvoa ja luokkansa alhaisin kohina, joten Sphere DLX on erinomainen investointi studioon. Yksi mikrofoni on monta mikrofonia. LX on korkealuokkainen suurikalvoinen kondensaattorimikrofoni, joka on suunniteltu kestämään vuosikausia.

Sisältää kaiken mitä tarvitset

Sphere DLX -mikrofonipakkaus sisältää ”hämähäkkiripustine, mikrofonikaapelin, jalusta-adapterin ja kantolaukun – joten legendaariset mikrofonit ovat käytettävissä käden käänteessä.

Äänitä 38 halutuimmalla koskaan tehdyllä nauha-, kondensaattori- tai dynaamisella mikrofonilla

Muuta mikrofonin tyyppiä, suuntakuviota ja muita mikrofonin ominaisuuksia myös tallennuksen jälkeen

Ainutlaatuinen mallintava mikrofonijärjestelmä. Suurikalvoinen ääntä vastaanottava kalvo, joka on päällystetty kullalla. Tässä kondensaattorimikrofonissa on luokkansa alhaisimmat omat kohinat.

Äänitä akustisia instrumentteja, puhaltimia ja muita stereona

Pakettiin sisältyy ”hämähäkkiripustin”, mikrofonikaapeli, jalusta-adapteri, ja tyylikäs kantolaukku

Vertaa UA Sphere mikrofoneja

Universal Audio