Pro Tools | Carbon

Pro Tools | Carbon on artisteille, bändeille ja tuottajille suunnattu, uudenlainen audio interface, jolla tallennat parhaat hetket nyt entistäkin helpommin ja joustavammin!

Pro Tools | Carbon esittelee samalla täysin uudenlaisen teknologian. Avidin uusi Hybrid Engine -teknologia yhdistää DSP- ja natiivimiksauksen parhaat puolet.

 • Carbon-äänikortti on helppo käyttää ja se integroituu täydellisesti Pro Tools ohjelmistoon.
 • Kun työskentelet Carbonilla, et tarvitse erillistä mikseriohjelmaa, vaan kaikki tapahtuu Pro Tools -ohjelmassa.
 • Voit käyttää samaan aikaan myös muita Core Audio -sovelluksia, kun Carbon on kytketty Pro Tools -ohjelmaan.

Carbon on rakennettu tallentamaan parasta. Carbon on audiotuotannon hybridijärjestelmä, jonka äänenlaatu on poikkeuksellinen ja jossa tietokoneesi prosessorin teho yhdistyy laitteen omaan HDX DSP-prosessointiin. Näin voit puskea tietokoneesi äärirajoille miksatessasi ja äänittäessäsi AAX DSP-pluginien läpi lähes nollalatenssilla. Kaikki näppäimen painalluksella. Kaikki Pro Toolsissa.

Tutustu tällä sivulla tarkemmin Carbonin tarjoaman uuden teknologian etuihin ja ominaisuuksiin. Katso myös Usein kysytyt kysymykset Carboniin liittyen. 

Kiinnostuituko? Kysy lisätietoa tai tarjous nyt Ossilta, ossi@msonic.fi.
Pro Tools | Carbonin toimitukset alkavat vuoden 2020 aikana.

Inspiroiva työkalu artisteille, bändeille, tuottajille ja äänittäjille 

Musiikintekijöille Pro Tools | Carbon on inspiroivin Avidin koskaan valmistamista audio interfaceista. Tämä uusi audiotuotannon hybridijärjestelmä toimii älykkäästi Pro Toolsin kanssa antaen käyttöösi enemmän tehoa. Tehon saat hyödynnettyä äänittämällä AAX DSP-pluginien läpi ja monitoroimalla soittoa reaaliajassa – täysin ilman kuultavaa viivettä. Ensiluokkaiset muuntimet, tuplaresoluution kellotus sekä värittämättömimmät mikkietuasteet varmistavat, että jokaisen tallennuksen jokainen yksityiskohta saadaan talteen erittäin yksityiskohtaisesti ja selkeästi. Miksauksen täyteen optimointiin riittävä headroom, 25 x 34 samanaikaista tuloa ja lähtöä, mukaan lukien neljä cue-miksauksia hoitelevaa kuulokelähtöä takaavat, että käytössäsi on kaikki liitännät, joita tarvitset tallentaaksesi parhaat otot sooloartisteista kokonaisiin bändeihin.

Luo ilman rajoituksia

Carbon ja sen HDX DSP-prosessointi ovat tarpeeksi tehokkaita pysyäkseen mukana mielikuvituksesi vauhdissa. Älykkäästi Pro Toolsin kanssa integroituen se antaa sinun käyttää tietokoneesi prosessorin täyden tehon virtuaali-instrumenteille ja miksaukseen. Näppäintä painamalla saat turboahdetun voiman käyttöösi ja voit äänittää AAX DSP-pluginien läpi reaaliajassa—lähes nollalatenssilla monitoroiden. Pro Toolsista poistumatta. Voit siis sanoa näkemiin puskuriasetuksille ja konsolisovelluksille. Voit keskittyä vain musiikkisi tekemiseen — et siihen, millä sitä teet. 

Poikkeuksellista äänenlaatua

Jokainen Carbonin piirre ja ominaisuus on rakennettu ja suunniteltu äänenlaatu etusijalle asettaen. Ensiluokkainen audiokonversio, tuplaresoluution kellotus sekä Avidin etuasteiden vähiten ääntä värittävät versiot. Kaikki yksityiskohdat ovat tarkkaan mietityt siten, että jokaisen äänityksen jokainen nyanssi ja niiden syvyys, laajuus ja selkeys saadaan talteen niiden ansaitsemalla tarkkuudella. Record-näppäimen painaminen on ainoa, mikä jää Sinun tehtäväksesi. 

Kytke koko bändi yhdellä kertaa

25 x 34 samanaikaista tuloa ja lähtöä tarkoittavat, että Carbon on valmis äänittämään minkä tahansa session—sooloartisteista kokonaisiin bändeihin. Kahdeksan ensiluokkaista etuastetta, neljä kuulokelähtöä sekä 16 kanavaa ADAT I/O:ta avaavat luovia mahdollisuuksia mikityksiin, kuunteluiden rakentamiseen sekä laajennuksiin. Lisäksi sen supernopea, laajan kaistan Ethernet-liitäntä, ei pelkästään säilytä parasta mahdollista äänenlaatua tulosta lähtöön, vaan on myös suunniteltu työnkulun tulevia parannuksia silmälläpitäen.

Pääominaisuudet ja edut

Toiminta

Älykäs Pro Tools -integraatio Hybrid Enginen avulla 

Hybrid Engine maksimoi Pro Toolsin toiminnan käyttämällä tietokoneesi prosessoria ja HDX DSP-prosessointia samanaikaisesti. Kun asetat raidan DSP-tilaan, Carbon antaa tehon reaaliaikaisille AAX DSP-plugineille ja tietokoneesi CPU toistaa muun miksauksen. Koska jokaisella AAX DSP-pluginillä on myös natiivi vastineensa, voit liikkua saumattomasti maailmojen välillä — klikkaat vain näppäintä. Hyödynnä HDX DSP-tehoa äänittämällä lähes nollalatenssilla monitoroiden. Käytä myös samojen plugien natiiviversioita. Jopa silloin, kun Carbon ei ole kytketty.

Rajoitusten toiselle puolella AAX DSP:llä 

AAX on ainoa plugin-arkkitehtuuri, joka kykenee aidosti hybriditoimintaan. Se on suunniteltu tuottamaan samaa äänenlaatua sekä natiivina että HDX DSP-versiona. Se tarkoittaa, että voit toimia myös ilman Carbonia tien päällä tai tehdä yhteistyötä kenen tahansa Pro Tools-käyttäjän kanssa. Poikkeuksellinen dynamiikka-alue ja valmius 64-bittiseen liukulukulaskentaan tuplatarkkuudella tarkoittavat, että kyseessä on poikkeuksellisen hyvin suunniteltu laite.

Huippuluokan pluginit mukana

Pro Toolsin mukana tulevien 115 AAX pluginin lisäksi (Avid Complete Plugin Bundle, HEAT sekä UVI Falcon) Carbonin mukana tulee valikoima huippuluokan pluginejä ja soundeja, jotta pääset varmasti hyvin alkuun. Käytä UVI:n ja Native Instrumentsin virtuaali-instrumentteja. Paranna soundeja McDSP:n ja Plugin Alliancen AAX DSP-dynamiikka, -EQ ja -vahvistinsimulaatioilla. Ja kun olet valmis viemään soundiasi pidemmälle, tarjolla on tuhansittain AAX-pugareita ja yli 250 AAX DSP-versiota lisää. 

Eeppisen mittakaavan toimivuutta HDX DSP-kiihdytyksellä

Erityissuunniteltujen FPGA-piirien sekä kahdeksan HDX DSP:n ytimensä ansiosta Carbon on tehopakkaus. FPGA reitittää audiota salamannopeasti—sample kerrallaan—käytännössä ilman latenssia. HDX DSP:t puolestaan hoitavat reaaliaikaista prosessointia suorittaen huimat 22.4 miljardia operaatiota sekunnissa. Eli sessiosi koolla tai plugarien määrällä ei ole vaikutusta; saat aina äänitettyä alle yhden millisekunnin latenssilla. Ja mikä parasta, tietokoneesi CPU vapautuu useamman virtuaali-instrumentin ja luovan miksaamisen käyttöön. 

Terminen muotoilu. Hiljaisen viileä. 

Tehokas audio interface muodostaa paljon lämpöä. Siksi olemme kehittäneet termisen muotoilun, joka pitää Carbonin hiljaisesti viileänä—myös silloin, kun se on pinottu muiden laitteiden kanssa räkissäsi. Yksi pitkittäinen tuuletin työntää ilmaa pehmeästi interfacen edestä taaksepäin moduloiden nopeuttaan lämpöä poistaakseen. Se on lisäksi niin hiljainen, että voit pitää sitä huoneessa, jossa äänität.

 

Äänenlaatu

Tallenna jokainen yksityiskohta laadukkailla muuntimilla 

Paras äänenlaatu alkaa poikkeuksellisista audiomuuntimista. Teimme 110% töitä suunnitellessamme niitä Carboniin. Neljä kanavakohtaista ADC:tä tuottavat huomattavan 126 dB:n dynamiikka-alueen. Koko gain-rakenne tulosta HDX DSP:ille ja Pro Toolsiin toimii samalla 32-bittisellä tarkkuudella, näin headroomia on enemmän ilman pienintäkään signaalin laadun heikkenemistä. Tulos? Saat talteen puhdasta, luonnollisen kuuloista audiota. Joka kerran, kun äänität.

Värittämättömät mikkietuasteet antavat lahjakkuuksien loistaa

Ilman vaimennuksia toimivassa, uskomattomalla 126 dB dynamiikka-alueella sekä 32-bit/192 kHz audiokonversion tuella varustetussa Carbonissa on puhtaimmat koskaan valmistamamme etuasteet. Tallenna ottoja ilman värityksiä. Ohita mikä tahansa etuaste ja käytä omia outboard-laitteitasi. Sisäänrakennettu Variable Z antaa mahdollisuuden säätää tulon impedanssia ja sitä kautta optimoida tai muokata minkä tahansa mikin tai instrumentin sointia—dynaamisista ja nauhamikeistä kitaroihin ja bassoihin.

Tuplaresoluution kellotus

Tarkka kellotus on erittäin tärkeää, kun tarvitaan särötöntä, artifakteista vapaata audiota. Siksi suunnittelimme tuplaresoluutio-implementoinnin patentoidusta JetPLL™ jitterinpoisto-teknologiasta, joka toimii kaksi kertaa nopeammin kuin tyypillinen JetPLL-pohjainen kello tuottaen parempaa soundia ja erottelua. Ja se on tuplasti tarkempi, sen jitter on erittäin pieni; näin korkealaatuinen tallennus ja toisto on varmaa.

I/O Kytke mukaan kaikki tarvitsemasi laitteet

Carbonissa on täysi kattaus analogista ja digitaalista I/O:ta käytössäsi. Voit käyttää 25 x 34 samanaikaista tuloa ja lähtöä—mukaan lukien kahdeksan mikkietuastetta ja neljä kuulokelähtöä—saat äänitettyä minkä tahansa kokonaisuuden sooloartisteista kokonaisiin bändeihin.

 • 8 mikrofonietuastetta, tuloissa 5-8 Variable Z (muutettava impedanssi) 
 • 2 Variable Z -instrumenttituloa 
 • Stereo monitorilähtö 
 • 8×8 linjatasoinen I/O 
 • 4 kuulokelähtöä
 • 16 kanavaa ADAT I/O 
 • Word Clock I/O 
 • Jalkakytkin 
 • 2 Ethernet-liitintä
Tulevaisuus on Ethernet

Carbon kytkeytyy tietokoneeseesi Ethernetillä. AVB:hen perustuva versiomme tästä laajan kaistan, pienen latenssin liitännästä liikuttaa audiota järjestelmääsi 32-bittisellä liukulukutarkkuudella— ensimmäistä kertaa alalla. Tämä tarkoittaa, että sinulla on aina riittävästi headroomia koko järjestelmässä miksauksesi optimaaliseen äänenlaatuun ja dynamiikkaan. Sen myötä Carbon on myös valmis lisäparannuksiin tulevaisuudessa.

 

KATSO MYÖS PRO TOOLS | CARBON PRE

VALMISTAJAN SIVU

haluatko tietää lisää pro tools Carbonista? Kysy lisätietoja ossilta