Uusi Universal Audio Apollo Twin X – huippuluokan audiokonversio ja Unison-etuasteet työpöydällesi

universal-audio-twinx

Uusi Apollo Twin X

Nyt Suomessa!

Pöytämallinen 10 x 6 Thunderbolt 3 Audio Interface, jossa

reaaliaikainen UAD-2 DUO tai QUAD Core -prosessointi,
kaksi Unison™ -mikkietuastetta,
Mac ja Windows -yhteensopiva.

 

Universal Audion 60 vuoden kokemuksella rakennettu Apollo Twin X päihittää helposti muut vastaavat äänikortit. 127 dB D/A dynamiikka-alue sekä mukana tuleva arvostettujen UAD-analogiemulaatioiden plugari-bundle tuo käyttöösi täysin varustellun analogisen studion!

Apollo Twin X

Apollo Twin X:ssä on kaksi Unison-etuastetta – luvassa autenttista analogista soundia, joita et muista interfaceista saa

Apollo Twin X:ssä on huippuluokan A/D- ja D/A-muunnos, kaksi Unison-etuastetta sekä reaaliaikainen DUO tai QUAD Core UAD plug-in -prosessointi.

Unison-etuasteiden avulla saat äänitettyä esimerkiksi Neve-, Helios-, API-, Manley-, monien muiden UA-emulaatioiden läpi ja tallennettua näiden haluttujen putki- ja transistorietuasteiden soundin. Lisäksi saat mukaasi näiden emulaatioiden tuloimpedanssin, gain-rakenteen “sweet spotit” sekä alkuperäisen hardwaren komponenttitason ominaisuudet.

Unisonin erityisen rauta-softaintegraation ansiosta voit äänittää Apollo Twin X:llä lähes nollalatenssilla mukana tulevan UA 610-B putkietuaste ja EQ-emulaation ja muiden vastaavien läpi.

Unison-teknologiaa käytetään myös Apollo Twin X:n kahdessa etupaneelin instrumenttitulossa (Hi-Z). Käytössäsi ovat tarkat Fender-, Marshall-, Ampeg- ja muiden kitara- ja bassovahvistinmallien impedanssi- ja gain-sovitukset.

Tuhannet hitit ja sadat Grammy-palkitut albumit todistavat, että Apollo Twineillä tehdään erinomaisia äänityksiä päivittäin.

Jotta Twin X olisi edeltäjiään parempi, Apollo Twin X:n audiomuuntimet on suunniteltu uudelleen, jolloin tuloksena on hätkähdyttävä 127 dB dynamiikka-alue sekä -117 dB THD+N -arvo.

Reaaliaikainen UAD -prosessointi — analogista soundia täynnä oleva studio

Apollo Twin X:stä irtoaa melkoinen määrä klassisia analogisointeja ja -äänensävyjä Realtime UAD Processing-teknologian avulla.

Laitteen UAD-2 DUO tai QUAD Core-prosessoria hyödyntäen voit äänittää minkä tahansa UAD -plugareiden läpi — lähes nollalatenssilla — mukana on autenttisia plugareita kuten Neve, Studer, Helios, API, Lexicon, Manley, Fender ja Capitol Studios.

Apollo Twin X:n mukaan saat kaupan päälle räkillisen aitoja audioklassikoita

 • Saat laitteen mukana Realtime Analog Classics UAD-plugarien* kokoelman sisältäen mm. UA 610-B Tube Preamp & EQ, Teletronix LA-2A ja 1176 -kompressorit, Marshall® Plexi -kitaravahvistimen, Ampeg® SVT-VR -bassovahvistimen ja Pultec EQ:ita.

Muut liitännät & sisäänrakennettu Talkback-mikki

Kahden Unison-etuasteen lisäksi Apollo Twin X:ssä on kaksi linjalähtöä, optinen ADAT/SPDIF -tulo, erilliset monitorin kauko-ohjaussäätimet ja sisäänrakennettu komentomikki.

10 x 6 Apollo Twin X:n myötä saat ammattimaiseen lopputulokseen tarvittavan I/O:n.

Apollo Twin X skaalautuu tarpeesi mukaan

Apollo Twin X-käyttäjät voivat yhdistää järjestelmäänsä yhteensä neljä Thunderbolt Apolloa ja kaikkiaan kuusi UAD-2 -laitetta — saat lisättyä I/O:ta ja DSP:tä studiosi kasvaessa. Laajennettuasi studiotasi räkkimallisella Apollo X:llä voit käyttää Apollo Twin X:ää pöytämallisena monitoriohjaimena, jossa on liitäntöjä ja DSP-tehoa.

 

Apollo Twin x:n ostajana saat Realtime Analog Classics -plugarit mukaasi!
 • UA 610-B Tube Preamp & EQ
 • UA 1176LN Limiting Amplifier (Legacy)
 • UA 1176SE Limiting Amplifier (Legacy)
 • Pultec EQP-1A EQ (Legacy)
 • Marshall® Plexi Classic Guitar Amp
 • Pultec Pro EQ (Legacy)
 • Teletronix LA-2A Leveling Amplifier (Legacy)
 • Raw Distortion
 • Ampeg® SVT-VR Classic Bass Amp
 • Precision Channel Strip (Precision Mix Rack Collection)
 • Precision Reflection Engine (Precision Mix Rack Collection)
 • Precision Delay Mod (Precision Mix Rack Collection)
 • Precision Delay Mod L (Precision Mix Rack Collection)
 • RealVerb Pro Custom Room Modeler

Lue lisää UAD-plugareista

  

ua logo