Tiedote: msonic oy laajentaa toimintaansa Ruotsiin perustamalla msonicoy Filial Sverigen

Kuvassa Tukholmassa country managerina toimiva Marcus Bergqvist.

 

msonic oy on laajentanut liiketoimintaansa avaamalla sivutoimipisteen Tukholmaan.


msonicoy Filial Sverigen ((jatkossa msonic Sweden) toiminta on alkanut 1.7.2019. msonic Swedenin toimintaa vetää country manager Marcus Bergqvist. Liiketoimintaa johtaa msonic oy:n toimitusjohtaja Uli Jetzinger. 

msonic Sweden toimii Ruotsissa Avidin ja Genelecin valtuuttamana jälleenmyyjänä. Tuotevalikoima kattaa laajasti Live Soundin, mediatuotannon ja jälkikäsittelyn studioympäristössä tarvittavat laitteet ja ohjelmistot sekä suunnittelu-, asennus-, käyttöönotto- ja tukipalvelut. Suomen msonicin tavoin, myös msonic Sweden panostaa asiakkaita hyödyttäviin koulutuksiin sekä laitteiden demo- ja testimahdollisuuksiin. 

Vastaavia tuotteita ja palveluita Virossa ja Latviassa tarjoaa msonic Baltic.

Toimitusjohtaja Uli Jetzinger kommentoi laajentumista:

“msonic:illa on ainutlaatuinen kokonaiskonsepti, jonka ansiosta olemme suurin Avid Audio -partneri Pohjoismaissa. Satsaamme henkilökunnan osaamiseen ja laitteiden ympärille rakennettuihin palveluihin, mikä on tuottanut msonicin asiakkaille selkeää lisäarvoa jo 10 yli vuotta. Uskomme, että myös Ruotsin studio- ja esitystekniikan asiakkaat arvostavat ammattimaista lähestymistapaamme.”

 

Lisätiedot

 

www.msonic.se

msonic sweden