UA Apollo X4

universal audio Apollo x4 -äänikortti

 

Linjakas pöytämallinen 12 x 18 Thunderbolt 3 Audio interface, jossa reaaliaikainen UAD-2 QUAD Core -prosessointi sekä neljä Unison™ mikkietuastetta. Mac ja Windows -ympäristöihin.

Lataa LUNA ilmaiseksi: https://msonic.fi/ajankohtaista/universal-audio-luna-laskeutui-taysikuun-aikaan/


Ensiluokkaiset muuntimet sekä neljä Unison-etuastetta : Neve-, Helios-, API-, Manley-soundi & muita herkkuja

Apollo x4:ssä on huippuluokan A/D- ja D/A-muunnos, neljä Unison-etuastetta, 127 dB D/A dynamiikka-alue sekä reaaliaikainen QUAD Core UAD plug-in -prosessointi.

Neljän Unison-mikkietuasteen avulla saat äänitettyä tarkkojen Neve-, Helios-, API-, Manley- ja UA-mikkietuasteiden emulaatioiden läpi ja käytettyä muita herkullisia pluginejä.

Unisonin erityisen rauta-softaintegraation ansiosta voit äänittää Apollo x4:llä lähes nollalatenssilla mukana tulevan UA 610-B putkietuaste ja EQ-emulaation ja muiden vastaavien läpi.

Unison-teknologiaa käytetään myös Apollo x4:n kahdessa etupaneelin instrumenttitulossa (Hi-Z), käytössäsi on tarkat Fender-, Marshall-, Ampeg- ja muiden kitara- ja bassovahvistinmallien impedanssi- ja gain-sovitukset.

 

 

apollo-x4

 

Huippuluokan A/D- ja D/A -konversio

UA:n suunnittelijat ovat varmistaneet Apollo x4:ään hätkähdyttävän 127 dB dynamiikka-alueen sekä -117 dB THD+N -arvon tuottavat muuntimet. Tuloksena on ilmava, orgaaninen sointi, joka lyö helposti kampoihin monta kertaa kalliimpien high-end-konverttereiden äänenlaadulle.

 

Reaaliaikainen UAD -prosessointi — analogista soundia täynnä oleva studio

Apollo-perinteen mukaisesti Apollo x4:stä irtoaa melkoinen määrä klassisia analogisointeja ja -äänenvärejä Realtime UAD Processing-teknologian avulla.

Laitteen tehokasta UAD-2 QUAD Core-prosessoria hyödyntäen voit äänittää minkä tahansa UAD Powered plugareiden läpi — lähes nollalatenssilla — mukana autenttisia plugareita kuten Neve, Studer, Helios, API, Lexicon, Manley, Fender ja Capitol Studios.

Apollo x4:n mukana tulee Realtime Analog Classics Plus UAD plugarien kokoelma — UA 610-B Tube Preamp & EQ, Teletronix LA-2A ja 1176 -kompressorit, Marshall® Plexi -kitaravahvistin, Ampeg® SVT-VR -bassovahvistin, Pultec EQ:ita ja muita prosessoreja — näin sinulla on heti räkillinen aitoja audioklassikoita käytössäsi!

Laajennettava I/O & sisäänrakennettu Talkback-mikki

Neljän Unison-etuasteen lisäksi Apollo x4:ssä on kaksi erillistä kuulokelähtöä sekä kaksi Hi-Z – instrumenttituloa — yhdessä tekeminen on tehty helpoksi. Kun vielä otetaan mukaan neljä linjalähtöä, optinen ADAT/SPDIF tulo ja lähtö, erilliset monitorin kauko-ohjaussäätimet ja sisäänrakennettu komentomikki, voi 12 x 18 Apollo x4 toimia pöytämallisen ammattitason studiosi tehokkaana keskusyksikkönä.

 

Kun tarvitset lisää tehoa studiosi kasvaessa – uusien laitteiden liittäminen Apollo x4:ään on helppoa

 

Apollo x4:n käyttäjät voivat yhdistää järjestelmäänsä yhteensä neljä Thunderbolt Apolloa ja kaikkiaan kuusi UAD-2 -laitetta — saat lisättyä I/O:ta ja DSP:tä studiosi kasvaessa.

Laajennettuasi studiotasi räkkimallisella Apollo X:llä voit käyttää Apollo x4:ää pöytämallisena monitoriohjaimena, jossa on liitäntöjä ja DSP-tehoa.

 

 

Apollo x4:n ostaja saat Realtime Analog Classics Plus UAD plugarikokoelman!

 

analog-classic-plugarit

 • UA 610-B Tube Preamp & EQ
 • Fairchild 670 Compressor (Legacy)
 • UA 1176LN Limiting Amplifier (Legacy)
 • UA 1176SE Limiting Amplifier (Legacy)
 • Pultec EQP-1A EQ (Legacy)
 • Marshall Plexi Classic Guitar Amp
 • Pultec Pro EQ (Legacy)
 • Teletronix LA-2A Leveling Amplifier (Legacy)
 • Raw Distortion
 • Ampeg SVT-VR Classic Bass Amp
 • Precision Channel Strip (Precision Mix Rack Collection)
 • Precision Reflection Engine (Precision Mix Rack Collection)
 • Precision Delay Mod (Precision Mix Rack Collection)
 • Precision Delay Mod L (Precision Mix Rack Collection)
 • Precision Enhancer Hz
 • RealVerb Pro Custom Room Modeler

 

Lue lisää UAD-plugareistaPyydä tarjous ja tilaa

 


ua logo