UAFX -uutuudet; MAX, Del-Verb ja Galaxy

Suosittu UAFX-pedaalisarja täydentyy kolmella tervetulleella mallilla.

Tuplaprosessorit takaavat riittävän prosessorivoiman, jolla saadaan UA:n huippuluokan mallinnukset toimimaan ongelmitta. Nämäkin pedaalit takaavat autenttisen soundin palkituista vahvistinemulaattoreista klassisiin kaikuihin, viiveisiin, modulaattoreihin ja kompressoreihin. Koe kaikki aidot vintage-soundit. 

Maailman kuuluisimmat kompressorit pedaalissa

Max Preamp & Dual Compressor

Max tuo kolmen legendaarisen kompressorin ja ikonisen putkiesivahvistimen värikkään äänen jalkojesi ääreen. Vain napsaus ja olet perillä.

Teletronix LA-2A, UA 1176 ja Dyna Compin* klassiset kompressorit. Kaikki yhdessä ja sangen kompaktissa paketissa.

Niputa kompressorit missä tahansa järjestyksessä, jotta saat enemmän erilaisia sävyjä ja tekstuureja.

Ota käyttöösi UA:n legendaarisen 610 putkimikrofonietuasteen soundi. Tunnistettava, hieman karkea ja häijy. Mutte tekee hyvää soundille ja sielulle.

Säädä esivahvistimen EQ-asetuksia, sarja- / rinnakkaistoimintoa, lisää sidechainiin bassofiltteri ja paljon muuta UAFX Control -appilla.

Tutustu legendaariseen kompressointiin UA 1176:n avustuksella
Max sisältää saman FET-kompressorin, jolla on luotu legendaarisia studiokitarasoundeja vuosikymmenien ajan. Kiitos kuuluu Bill Putnamille, UA:n perustajalle,

Lämmin putkikompressointi  Teletronix LA-2A:lla
Tämä legendaarinen optinen putkikompressori takaa pehmeämmän ja  lämpimämmän dynamiikan hallinnan verrattuna 1176:een. Voit lisäksi hienosäätää kompressiota pedaalin erityisellä Ratio-toiminnolla.

Klassisen Dyna Comp*in avulla avautuu häijjy soundimaailma    Lisää tämän (epä)kuuluisan punaisen laatikon ”likainen” kompuran puristus soundiisi, jotta saat lo-fi -kompressiota ja funky overdrive fiilistä soundiisi.

Lisää setuppiisi legendaarinen UA 610 -putkiesivahvistin
Saat UA:n ikonisen putkiesivahvistimen,  EQ:n lämpimät yksityiskohdat ja killerisoundit sekä täydellisen määrän harmonioita. Se on siinä.

Pinoa kompressorit nippuun täysin uudella tavalla
Maxin avulla voit helposti kerrostaa kompressoreja missä tahansa yhdistelmässä ja luoda suuren valikoiman ääniä ja tekstuureja, jolloin voit nostaa omaa soundiasi esille riippumatta siitä, kuinka paljon limitointia käytät.

Personoi pedaalisi mobiilisovelluksella
UAFX Control -sovelluksella voit säätää EQ-asetuksia, käyttää sarja- / rinnakkaistoimintoa ja lisätä sidechainiin bassofiltterin. Näin pääset virittämään omia soundimaailmoja & etuaste-efektejä.

 

UAFX Control App & käyttöohjeet


 

Ambienssikumppani 

Del-Verb

Del-Verb Ambience Companion sisältää klassisten kaiku- ja viiveefektien käyttövalmiita emulaatioita pedaaliin, joka on suunniteltu tuottamaan välitön inspiraatio.

Kolme klassista 60-luvun putkivahvistimien jousikaikua, studio levykaikua ja vintage digital -hallikaikua.

Muokkaa kolmiulotteisia äänimaisemia helposti yksinkertaisilla säätimillä ja tehokkailla tuplastereo efektimoottoreilla.

Ota käyttöön vintage nauhaviiveitä, analogisia ”budget-brigade”-viiveitä ja studioluokan digitaaliviiveitä.

Lisää tempo klikkaamalla, lataa kustomoituja efektisoundeja ja paljon muuta UAFX Control -sovelluksella

kuuntelE

Kolme Desert Island -kaikua pedaaliisi
Del-Verb tarjoaa samat kaikualgoritmit kuin Golden Reverberator, TEC. Vuoden 2022 parhaan efektipedaalin palkinnon voittaja. 60-luvun jenkkicombojen putkiohjatuista jousikaiuista aina rehevään saksalaiseen 80-luvun klassiseen digitaalikaikuun

 

Uppoudu legendaarisiin viivetekstuureihin
Olipa kyse sitten 70-luvun Maestro EP-III -nauhakaiun lämpimästä soundista  Electro-Harmonix Memory Manin paksusta värityksestä tai UA:n modernilta kuulostavasta Precision Delaysta, Del-Verbin ”matkalaukku” on täynnä UA:n emolaivassa olevia lopullisia tehosteita – Starlight Echo Station – pääset helposti killerisoundeihin hetkessä.*
Tuplaprosessorit takaavat ikimuistoisen efektimatkan
Del-Verb Ambience Companionin tehokas moottori suorittaa jokaisen kaiun ja viiveen erilliset stereo-tapahtumat, jotta voit yhdistää luovasti tehosteita kolmiulotteiseen stereosyvyyteen, jota ei voi verrata mihinkään muuhun lattiapedaaliin.
Mukauta pedaalisi mobiilisovelluksella
UAFX Control -sovelluksella voit lisätä tap-temmon ja ladata kustomoituja soundeja kullekin efektille.
UAFX Control App & käyttöohjeet


 

 

Kohti analogisen ajan ja tilan äärettömyyttä ja sen yli?

Galaxy ’74 Tape Echo & Reverb

Galaxy ’74 Tape Echo & Reverb on rakennettu kaksimoottorisen UAFX-prosessorin ympärille. Tarkoituksena tarjota autenttinen kokemus käyttäjälle. Pedaali tuottaa 70-luvun klassinen ”Roland Space Echo” -laitteen lämpimän analogikaiun jalanmitan päähän.

Ota käyttöön orgaaniset moniäänipäiset nauhaviiveet kaikilla vintage-laitteiston analogisilla ominaisuuksilla

Tukevoita soundeja veretseisauttavalla Space Echo -emuloinnilla ja käytä haluamaasi analogista esivahvistinta.

Tutki kokeellisia tekstuureja aidon jousikaiun ambientilla

Säädä jalkakytkimen asetuksia lisätäksesi viiveiden temmon, säätääksesi reaaliaikaisia tehosteita ja mukautaksesi ainutlaatuisia oskillaatiosoundeja UAFX Control apilla.

KUUNTELE

Sukella lämpimiin ja välillä jopa karkeisiin äänimaailmoihin
Tässä pedaalissa nauhakauin perusolemus on mallinnettu aina analogisen nauhan huojuntaa ja kyllästymistä myöten. Space Echon tapaan. Analoginauhurin kolme äänipään asentoa on simuloitavissa ja kytkettävissä eri tiloihin.
Uppoudu Cavernous -jousikaikuun
Vain Galaxy ’74 tarjoaa alkuperäisen jousikaiun dub-heavy -efektit ja vielä hurjemmille äänimaailmoille Dwell-toiminnon. Näillä eväillä saavutat kosmoksen äänimaailman käden käänteessä ja vaivattomasti. Prosessoriteho ei lopu kesken. Muut prosessorit jäävät avaruuspölyyn.
Matkaa kosmoksessa tuplastereo efektimoottoreiden avulla.
Galaxy ’74:n tehokas moottori suorittaa erilliset stereo-tapahtumat jokaisesta kaikusta ja viiveestä – upeaan kolmiulotteiseen stereosyvyyteen, jota ei voi verrata muihin stompboxeihin.
Mukauta pedaalisi mobiilisovelluksella
UAFX Control -sovelluksella voit säätää jalkakytkimen asetuksia, säätää reaaliaikaisia efektejä ja mukauttaa ainutlaatuisia oskillaatiosoundeja  puhaltaaksesi jälkesi stratosfääriin.
galaxy_glamban_bottom_1.jpg (1805×845)
UAFX Control App & käyttöohjeet


 

UA-JÄLLEENMYYJÄT