UA Apollo Twin MKII

Universal Audio Apollo Twin audio interface tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten sisäänrakennetun UAD-prosessoinnin, korkealaatuiset Unison-etuasteet ja huippuluokan digitaalisen konversion. UAD-prosessointi tuo analogisten laitteiden rikkaan, lämpimän ja orgaanisen soundin niin miksauksiin kuin äänityksiin. Unison-etuasteet mahdollistavat äänitysvaiheessa autenttisen tavan mallintaa klassisten Neve, API, Manley ja Universal Audio -mikrofoniesivahvistimien soinnin.

Unison-tekniikan kyky tuottaa legendaarisille esikuville uskollinen soundi perustuu mikrofonietuasteen ja software plug-inin yhteispeliin: Pelkän ohjelmallisen filtteröinnin sijaan plug-in ohjaa konkreettisesti etuasteen fyysisiä parametrejä, kuten impedanssia ja gainiä, ja muokkaa sen toiminnan vastaamaan mallinnettavaa laitetta. jolloin mikrofoni ja etuaste käyttäytyvät yhdessä alkuperäisen analogisen laiteyhdistelmän tavoin. Lopputulos kuulostaa hämmästyttävän tarkasti ja elävästi esikuvan mukaiselta. Äänikortin integroitu UAD-prosessointi tuo räväkkää lisätehoa plugareiden pyörittämiseen.

Apollo Twin MKII -tuoteperheestä voi valita yhden, kahden tai neljän ytimen DSP-prosessorilla varustetun äänikortin Thunderbolt-väylään:

 • Apollo Twin Solo MKII (valmistus lopetettu 2019)
 • Apollo Twin Duo MKII
 • Apollo Twin Quad MKII (valmistus lopetettu 2019)
 • Lisäksi saatavilla Apollo Twin USB-äänikortti PC-ympäristöön.

 

  Katso Jälleenmyyjät 


Unison-teknologia: Aito Neve-, API- & Manley –etuasteiden sointi

Apollo Twin MkII:n kahdella Unison-valmiilla mikkietuasteella saat äänitettyä täydellisesti toisinnetuilla Neve, API, Manley ja Universal Audio -etuasteilla. Unison –teknologia tuottaa näiden haluttujen etuasteiden soinnin tuloimpedansseja, gain-tasojen “sweet spotteja” ja komponenttitason käyttäytymistä myöten.

Mukana valikoima klassista analogiprosessointia

Apollo Twin MkII -äänikortin mukana tulee valikoima analogiemulaatioita: Teletronix LA-2A, 1176LN, Pultec EQ:t sekä Unison-valmis UA 610-B Tube Preamp.

UAD Powered Plug-In –maailma on ulottuvillasi

Mukana tulevien Realtime Analog Classics plug-inien lisäksi Apollo Twin Mk II:ssa toimivat kaikki palkitut UAD Powered Plug-Init —vintage EQ:t, kompressorit, kaiut, nauhurit jne — lähes nollalatenssilla, riippumatta audio-ohjelmasi puskurikoosta, rasittamatta tietokoneesi prosessoria.

Uuden sukupolven A/D- ja D/A -konversio

Studiotason audio interface punnitaan muuntimiensa mukaan; Apollo Twin MkII:n uuden sukupolven muuntimet nostavat tasoa entisestään verrattuna aikaisempaan sukupolveen – tuloksena on laajempi dynamiikka-alue sekä erittäin pieni THD-särö.

Parannettu monitorointi sekä sisäänrakennettu komentomikrofoni

Uudessa Apollo Twin MkII -äänikortissa on selvästi parannettu monitorointiosa verrattuna alkuperäiseen – käytössä on Mute-, DIM- ja Mono-kytkimet sekä ALT –kaiutinvalinta. Siinä on myös erillinen monitorikauko-ohjaus sekä sisäänrakennettu komentomikrofoni.

Verkotetun studion rakennuspalikat

Apollo Expanded –ohjelmiston ansiosta Thunderbolt-varustettuja Apollo Twin, Apollo 8, Apollo 8p, ja Apollo 16 audio interfaceja voidaan yhdistää jopa neljän Apollon ja kaiken kaikkiaan kuuden UAD-2 –laitteen yhdistelmäksi— saat lisättyä I/O:ta ja DSP:tä studiosi kasvaessa. Apollo Twin MkII toimii ihanteellisesti tällaisen studion pöytäohjaimena.

Nyt mukana myös Vintage–vahvistimia ja pedaaliefektejä

Apollo Twin MkII:ssa Unison-teknologia on käytössä myös etupaneelin instrumenttitulossa – sen kautta saadaan käyttöön autenttiset emulaatiot Fender ’55 Tweed Deluxe, Marshall Plexi Super Lead 1959 ja Ampeg B-15N Bass Amplifierin kaltaisista kitara- ja bassovahvistimista sekä Ibanez Tube Screamerin kaltaisia ikonisia pedaaleja.

Ominaisuudet

 • Pöytämallinen 2×6 Thunderbolt audio interface (Mac/Win). Uuden sukupolven 24-bit/192 kHz audiokonversio
 • UAD-2 QUAD, DUO tai SOLO Core –prosessointi. Lähes nollalatenssin äänitysvalmius vintage kompressorien, EQ:iden, nauhureiden, mikkietusten ja kitaravahvistin-emulaatioiden läpi
 • Unison™ -teknologian avulla klassisten putki- ja transistorietuasteiden, kitaravahvistimien ja pedaaliefektien hätkähdyttävät mallit
 • Sisäänrakennettu komentomikrofoni studiokommunikointiin
 • Parannettu monitorointitoiminnallisuus – monitorikauko-ohjaus, Mono, Mute, DIM ja ALT monitor -kytkimet
 • Kaksi ensiluokkaista Unison mic/line -etuvahvistinta; kaksi linjalähtöä; Hi-Z –instrumenttitulo etupaneelissa sekä kuulokelähtö
 • Kaksi digitaalisesti ohjattua analogimonitorilähtöä
 • Jopa kahdeksan lisätuloa digitaalisen optisen TOSLINK –liitännän kautta
 • Mukana Realtime Analog Classics UAD plug-in bundle; Legacy –versiot LA-2A Classic Audio Leveler, 1176LN Limiting Amplifier ja Pultec EQP-1A Program Equalizer-plugineistä sekä Ampeg SVT-VR Classic Bass Amp, Marshall Plexi Classic Guitar Amp, Raw Distortion, 610-B Tube Preamp & EQ ja muita
 • Toimii UAD Powered Plug-Ins VST, AU, RTAS & AAX 64 –DSP:nä kaikissa käytetyimmissä audio-ohjelmissa