UAD Essentials Edition

Tervetuloa suosikkisoundien pariin

Klassisten albumien rikkaat analogisoundit ja -instrumentit. 11 ”must have” soundia ja instrumenttia. Yksi hinta. Et tarvitse UA-laitteistoa.

Legendaarisen Teletronix LA-2A -kompressorin kolme versiota, kokoelma klassisia Pultec EQ:ita, Oxide Tape Recorder ja paljon muuta. Arvo erikseen ostettuna yli 1400€ . Pakettina hinta vain xxxx . Näillä eväillä tuotantosi ottaa massiivisen harppauksen eteenpäin ammattimaisella analogitiellä.

Ei vaadi laitteistoa
UAD Essentials Edition – plug-innit toimivat natiivisti Macilla tai PC:llä ja toimivat minkä tahansa yhteensopivan DAW:n kanssa (Pro Tools, Logic, Ableton, FL Studio, Cubase, Studio One, Reaper, LUNA …)

Sisältyvät versiot

UAD Native
Toimii Macilla tai PC:llä ilman UA-laitteistoa.

Apollo Realtime & UAD‑2
Toimii kiihdytettynä Apollo-liitännöissä ja UAD-2-laitteistossa.

UAD-natiivilaajennukset toimivat sekä macOS 10.15 Catalinassa tai uudemmassa että Windows 10:ssä ja 11:ssä. Katso järjestelmävaatimukset UA-tukisivulta.

  • Lisää analogista lämpöä ja tekstuuria lauluun, bassoon, syntetisointiin ja muuhun ikonisten putkikompressorien ja taajuuskorjainten avulla
  • Tutustu magneettinauhan rasvaiseen ääneen rummuissasi, laulussasi ja kitaroissasi
  • Tutustu tunnelmaan ja tilaan laulussa ja instrumenteissa palkitun levykaiun ja nauhakaiun avulla
  • Tallenna täydellinen kuva helppokäyttöisellä putkikanavanauhalla, jossa on taajuuskorjain, pakkaus ja mikrofonin esivahvistin
  • Koe vintage-vaikutteinen analoginen syntikka, joka on täynnä ”albumivalmiita” ääniä

PolyMAX Synth

Vintage-vaikutteinen syntetisaattorimme antaa tuottajille, äänisuunnittelijoille ja muusikoille paksuja analogisävyjä polysynteesin kulta-ajalta. PolyMAXin lämpimät, analogisesti mallinnetut oskillaattorit ja suodattimet, ammattimaiset UA-efektit ja kuratoidut esiasetukset sopivat helposti mihin tahansa tyylilajiin – albumivalmiilla äänillä välittömästi.

Century Tube Channel Strip

Paranna laulu-, kitara-, syntetikka- ja muita soundeja vintage-tyylisellä putkimikrofonietuasteelle,  esivahvistimella, yksinkertaisella 3-alueisella korjaimella ja  optisella kompressorilla, joka on suunniteltu antamaan sinulle kaikki mitä tarvitset ”first take” -taikuuden vangitsemiseen.

Pultec Passive EQ Collection

Kolme hämmästyttävän tarkkaa Pultec EQ:ta, joita ei voi erottaa alkuperäisestä analogisesta laitteistosta. Tällä onnistuvat samat silkkiset käyrät, joita John Mayerin, Daft Punkin ja Mariah Careyn äänittäjät käyttivät, Nyt sama on mahdollista omissa laulussasi, rummuissasi, koskettimissasi ja muussa.

 

Teletronix LA-2A Classic Leveler Collection

Telektronix LA-2A Collection takaa pehmeät ja julkaisuvalmiit laulut, kitarat ja bassot. Onhan käytössäsi ehkäpä markkinoiden tunnetuin koskaan tehty optinen putkikompressori.

Galaxy Tape Echo

Lisää hienovaraista nauhaviivettä ja värikästä kakofoniaa rumpuihin, lauluun, kitaroihin ja syntikoihin emuloimalla ikonista analogista tekniikkaa, jota ovat käyttäneet kaikki Pink Floydista ja David Bowiesta King Tubbyyn, Scientistiin ja Lee ”Scratch” Perryyn.

 

Pure Plate Reverb

Vallankumouksellinen Universal Audio levykaikuemulaatio yksinkertaisessa ja helppokäyttöisessä paketissa. Sisältää kaikki olennaiset alkuperäisen ominaisuudet. Nyt saat laululle, kitaralle, jousille ja suntikoille rehevät tunnelmat.

Oxide Tape Recorder

Palkittuihin UA Ampex- ja Studer-nauhakoneemulaatioihin perustuva Oxide Tape Recorder takaa ammattimaisen analoginauhan lämmön, läsnäolon ja tunnelman. Plugari sisältää vain välttämättömät säätimet. Näin pääset nopeimmin lopputulokseen.