Avid NEXIS

Avid NEXIS on verkotettuun editointiin tarkoitettu kiintolevyjärjestelmä. Se mahdollistaa materiaalin yhtäaikaisen työstämisen eri työasemilla ja ohjelmistoilla. Kovalevyjärjestelmän kapasiteetti skaalautuu pienten tuotantoyksiköiden tarpeista aina laajamittaisiin tv- ja elokuvatuotantoihin, välillä 20TB (NEXIS | PRO) – 1.44PB (NEXIS | E4). Avid NEXIS tekee työnkulusta sujuvaa: Kun koko työryhmällä on viiveetön pääsy materiaaleihin, voidaan projekteja työstää samanaikaisesti, eikä aikaa tuhraannu ylimääräiseen odotteluun tai tiedostojen siirtelyyn. Varmennus pitää huolen, että materiaali on tallella myös levyrikon sattuessa.

Ominaisuuksia

Avid NEXIS on maailman ensimmäinen ohjelmallisesti määritetty tallennusalusta, joka antaa mahdollisuuden aitoon tallennuksen virtualisoimiseen mille tahansa media-ohjelmalle. Tehokas järjestelmä antaa lyömätöntä joustavuutta, kontrollia sekä laajennettavuutta Avid MediaCentral Platform -ohjelmille. Sen avulla on helppo muodostaa virtualisoitavia tallennuspaikkoja erilaisille laiteyhdistelmille, jolloin työnkulku on sujuvampaa, nopeampaa ja järkevämpää. Se on lajissaan ainoa ratkaisu, joka kasvaa käyttäjän mukana toiminnan laajentuessa.

Joustavuutta

Kun projekteja tai liiketoimintoja pitää muuttaa, Avid NEXIS voidaan joustavasti uudelleenkonfiguroida lennossa tuotantoihin vaikuttamatta. Intuitiivisilla ohjelmatyökaluilla saat uudelleenmääritettyä kaistaa, lisättyä tai poistettua tallennuskapasiteettia, määritettyä dynaamisesti työavaruuden kokoa sekä lisätä tai helpottaa median suojausta nopeasti – kaikki ilman hukka-aikaa tai haittaa tiimeille.

Helppoa hallittavuutta

Avid NEXIS:issä on helppokäyttöinen web-käyttöliittymä sekä kattavat, ennen näkemättömän näkyvyyden ja kontrollin antavat API:t. Tarvitsitpa yksinkertaisen, intuitiivisen käyttöliittymän päivittäiseen hallinnointiin tai mahdollisuuden kehittää integroidumpia hallinnointitapoja, Avid NEXIS antaa uudelleenkonfiguroida ja jakaa resursseja vaatimusten mukaan sekä monitoroida ja analysoida tarkemmin.

Skaalautuva järjestelmä

Avid NEXIS:in ainutlaatuinen arkkitehtuuri skaalautuu mihin tahansa työympäristöön, pienimmästä pajasta suurimpiin mediataloihin. Yksi Avid NEXIS –ympäristö voi skaalautua teratavuista petatavuihin. Konfiguraatio voidaan rakentaa täysin tarvelähtöisesti yhdestä tallennusyksiköstä useamman yhdistelmään. Kapasiteetin ja kaistanleveyden lisääminen on helppoa tarpeen mukaan, ilman hässäkkää tai seisokkeja.

Suorituskykyä tarpeen mukaan

Avid NEXIS:in tiedostojärjestelmä on ainulaatuinen Avid NEXIS | FS. Tämä erittäin älykäs, skaalautuva tiedostojärjestelmä tarjoaa joustavasti varattua tallennuskapasiteettia ja kaistaa sekä mahdollistaa virtuaaliset työtilat, jotka ovat optimoitavissa mihin tahansa työnkulkuun.

Turvaa materiaalia erittäin luotettavasti

Optimaalinen tiedonsuojaustapa on valittavissa eri tarkoituksiin – ja asetukset nopeasti vaihdettavissa kun tarpeet muuttuvat. Työtila voidaan suojata yhden tai kahden levyn pettämistä vastaan automaattisine levyn uudelleenrakennuksineen. Mediapeilaus suojaa koko järjestelmää jopa viittä samanaikaista levyvirhettä vastaan. Suojautuminen jopa koko tallennusyksikön pettämistä vastaan on mahdollista – menettämättä mitään kallisarvoisesta mediastasi.

Yksinkertaistaminen alentaa kustannuksia

Avid NEXIS vähentää uusien tallennuspakkojen lisäystarvetta. Se tarjoaa taloudellisen, modulaarisen ratkaisun, joka integroi kaikki tallennusmediat yhdeksi virtuaaliseksi tallennuspooliksi. Avid NEXIS:illä tehty tallennusinfran virtualisointi laskee toimintakuluja eliminoimalla useiden, erilaisten tallennusjärjestelmien monimutkaisuuden ja kustannukset. Samalla median tuplautuminen ja työläs mediasäätö vähenee radikaalisti.

Reaaliaikaista yhteistyötä kenen kanssa tahansa, missä tahansa

Avid NEXIS toimii saumattomasti Avid- ja muiden valmistajien suosikkityökalujesi ja medianhallintajärjestelmien kanssa. Avid MediaCentral Platformin kiinteänä osana Avid NEXIS parantaa tehokkuutta ja laajentaa paikan päällä tehtävää tuotantoa – ja seinien toiselle puolelle pilvipalveluihin – mennen muiden tallennusratkaisujen rajoitusten tuolle puolen.