Avid NEXIS | PRO 

Avid NEXIS | PRO kiintolevyjärjestelmä auttaa palvelemaan yleisöjä, jotka odottavat entistä enemmän ajankohtaista sisältöä alati lyhyemmillä vasteajoilla. Se yhdistää tuotantotiimin jäsenet, mahdollistaa materiaalien jakamisen ja kollektiivisen, reaaliaikaisen työstämisen, ilman huolta toisen tiimiläisen työn tai alkuperäisaineiston päälle tallentamisesta. Sujuva työnkulku antaa mahdollisuudet keskittyä sisällön luomiseen tiedostojen etsiskelyn, järjestelemisen ja siirtelyn sijaan. Jopa 24 tekijää voi osallistua projektiin samanaikaisesti.

 

Raskaan sarjan teknologiaa

Avid NEXIS | PRO pohjautuu samaan, broadcast- ja media-alan raskassarjalaisten suosimaan teknologiaan kuin Avid NEXIS-kovalevyjärjestelmä. Aukottomien turvamekanismien ja luotettavan varmuuskopioinnin ansiosta sisältö on turvallisesti tallessa kuin kassaholvissa, ja silti vaivattomasti ja välittömästi käsiteltävissä ja jaettavissa projektin etenemisen edellyttämällä tavalla.

Toimivaksi todettua, reaaliaikaista yhteistyötä

Avid NEXIS | PRO on tallennusjärjestelmä, jonka virtualisoitava tallennustila tarjoaa todellista lisää suorituskykyyn itsenäisille leikkaajille, audio post-ammattilaisille sekä pienemmille jälkituotantotaloille. Avid NEXIS | PRO:n ripeä tiedonsiirto ja -tallennus nopeuttaa työskentelyä. Se mahdollistaa reaaliaikaisen kollaboraation, korkeatasoisen tietosuojan ja joustavan skaalautuvuuden eri käyttötarkoituksiin, myös yhdessä kolmansien osapuolten järjestelmien kanssa.

Lisäarvoa liiketoimintaan

Kuinka turvallista mediasi on? Oletko jatkuvasti kytkemässä levyjä irti ja takaisin kiinni, jotta saat jaettua materiaaleja useammille työasemille. Mitä voit tehdä maksimoidaksesi tehokkuutesi ja tuottavuutesi? Lisäämällä edullista NEXIS | PRO jaettua tallennustilaa mediatukoksia voidaan murtaa ja työnkulkua nopeuttaa. Luotettava tallennus ja sujuva yhteistyö auttaa varmistamaan, että aikataulut ja budjetit pitävät.

Sujuvaa yhteispeliä

NEXIS | PRO toimii reaaliaikaisena yhteistyöalustana, olipa käytössä Adobe Premiere Pro CC-, Apple Final Cut Pro X-, Grass Valley EDIUS- tai Media Composer-editointiohjelma. Kolmansien osapuolien materiaalinhallintajärjestelmien integrointi on myös helppoa.

Reaaliaikaista yhteistyötä

Erillisten USB-, FireWire-, eSATA- ja Thunderbolt -levyjen tallennustilan jakamisen sekä median kopioimisen aiheuttama hässäkkä on eilispäivää. NEXIS | PRO:lla jopa 24 leikkaajaa, assistenttia, loggaajaa ja muuta toimijaa voi hakea mediaa samanaikaisesti. Se on ainoa jaettu tallennusjärjestelmä, joka skaalautuu, on erittäin suojattu ja toimii kollaboratiivisesti leikkausympäristössä reaaliaikaisena, miellyttävän edullisena ratkaisuna.

Leveyttä kaistaan

Reaaliaikaisten SD-, HD-, 2K- ja 4K-medioiden tuki tekee NEXIS | PRO:sta ihanteellisen keskittimen moderniin, budjetiltaan hallittuun mediatuotannon työnkulkuun. Kun korkean resoluution projekteihin ja yhteistyöhön tarvitaan enemmän tehoa, jopa neljän Storage Enginen lisääminen ja kaistan kasvattaminen 1,200 Mt/s asti on mahdollista.