Genelec 8341 SAM

The Ones-sarjan aktiiviset monitorikaiuttimet ovat oivallinen ratkaisu, kun tarvitaan tarkka äänikuva ja matalille taajuuksille ulottuva äänentoisto yhdistettynä kompakteihin ulkomittoihin.


Genelec 8341 tarkkailukaiutin on oivallinen valinta erilaisiin sovelluksiin stereolähikenttäkuuntelusta aina immersiivisiin monikanavajärjestelmiin saakka.

Pienistä ulkomitoistaan huolimatta Genelec 8341 tuottaa korkean maksimiäänenpaineen sekä erinomaisen alataajuuksien toiston.
Akustisesti koaksiaaliset pistesäteilijät tuottavat luonnollisen ja tasapainoisen äänen, jonka ansiosta kuunteluväsymys saadaan minimoitua. Studioammattilaiselle tämä mahdollistaa pitkät, tehokkaat työskentelyjaksot ja nopeat, luotettavat miksauspäätökset.

Vakaa suuntaavuuden hallinta ja laaja taajuuskaista saavutetaan kaiuttimen koko etulevyn mittaisen DCW-suuntaimen ja symmetrisesti sijoitettujen bassoelementtien avulla. Genelec 8341 -aktiivimonitorit sopivat käytettäväksi sekä pysty- että vaaka-asennossa. Pienen kokonsa ja monipuolisten kiinnitysvaihtoehtojen ansiosta The Ones-sarjan aktiivikaiuttimet sopivat referenssimonitoreiksi hyvin vaihteleviin studioympäristöihin.