UA Volt-276 USB

Pöytämallinen 2-in/2-out USB 2.0 ammattimaisella näytteenottotaajuuden muutoksella varustettu äänikortti. Sisäänrakennettu Vintage Mic -etuaste ja 76-kompressori. Virransyöttö Mac, PC, iPAD ja iPhone.

Universal Audio suunnitteli Volt 276: n laulajille, lauluntekijöille, kitaristeille, livestriimereille ja podcastereille, jotka haluavat taltioida helposti ison studion soundilla. Tämä kannettava 2-in/2-out USB äänikortti Macille, PC: lle, iPadille ja iPhonelle sisältää Vintage Mic Preamp -toiminnon sekä klassisen analogikompressorin – valmiina taltioimaan inspiraatiosi ammattimaisen studion lopputuloksella.

Pähkinänkuoressa

 • Luo klassisen soundin musiikkituotantoa, suoratoistoa ja podcasteja Macissa, PC: ssä, iPadissa ja iPhonessa
 • Tallenna laulu tai kitara täyteläisellä klassisella soundilla käyttämällä Vintage Mic Preamp -toimintoa
 • Lisää selkeyttä, tiiviyttä ja hallittavuutta laulusoundiin, instrumentteihin ja muihin lähteisiin käyttämällä analogista UA:n ikoniseen 1176-malliin perustuvaa kompressoria
 • Audio- ja musiikkiohjelmistopaketin avulla haastavatkin tuotannot luonnstuvat. Paketissa mm. Ableton, Melodyne, UJAM Virtual Drummel, Marshall, Ampeg ja paljon muuta

 

Luokkansa Paras Äänenlaatu
Apollo-äänikorttien suunnittelutiimi on laadun tae. Volt 276 takaa erinomaisen studiolokan äänenlaadun ja enemmän luonnetta ja sävyä kuin mikään luokkansa USB-äänikortti.

Vangitse Klassinen Laulusoundi Vintage Mic Preamp -tilan avulla
Harvoja soundeja voidaan verrata vintage Universal Audio 610 putkietuasteeseen, jota on käytetty Ray Charlesista Van Haleniin. Volt 276 tuottaa rikkaan, täyteläisen ja klassisen UA mikrofoni/linja/instrumentti etuaste soundin, kiitos UA:n erityisen putkiemulaatiopiirin.

Hallitse Voimakkuuden piikkejä UA-kompressorilla
Albumille valmis punch ja presence Volt 276:n sisäänrakennetulla 76-kompressorilla – innovatiivinen analogipiiri, jonka innoittajana on toiminut UA:n klassinen 1176. 76-kompressorissa on kolme räätälöityä preset-asetusta äänen, kitaran, syntikan ja rumpukoneiden kesyttämiseksi. Liitä ääni, valitse asetus ja soita.

Lisää Inspiraatiota Tarkkaan Valikoidulla Audiosofta-valikoimalla
Joidenkin äänikorttien mukana toimitetaan satunnaisia audio appseja. Volt-mallien mukana toimitetaan hyvin suunniteltu määrä varteenotettavia softatyökaluja, kunte Ableton, Melodyne, UJAM’s Virtual Drummer, Marshall, Ampeg muun muassa.

Helppo käyttää
Volt 276 on äärimmäisen helppokäyttöinen. Yksinkertaiset 2-in/2-out -audioliitännät. Kytke vain mikrofoni tai instrumentti etupaneeliin, liitä kaiuttimet tai kuulokkeet monitoroidaksesi latenssitonta signaalia. Voltin avulla homma hoituu nopeasti ja ammattimaisesti.

iPad & iPhone -valmius
Matkoilla? Ei hätää, liitä Volt 276:n iPadiin tai iPhoneen, ja voit siirtyä luomaan, tallentaa bändisi harjoituksia ja muokata kappaleita missä tahansa.*

Inspiraatiota Tuleviksi Vuosiksi
Volt 276:n: rakenne on täysmetallinen ja tyylikäs, vintage-inspiroitu teollinen muotoilu.

*Vaatii ulkoisen Volt-virtalähteen ja Apple Lightning-USB -kamerasovittimen (paitsi iPad Pro, jossa on USB-C).

Ominaisuuksia

 • Pöytäkäyttöinen 2-in/2out USB-äänikortti varustettuna luokkansa parhaimmalla 24-bit/192kHz näytteenottotaajuuden muutoksella Mac, PC, iPAD ja iPhone -ympäristöön
 • Klassinen UA putkietuaste soundi Vintage Mic Preamp -tilassa
 • Sisäänrakennettu 76-kompressori lisää välittömästi selkeyttä ja punchia lauluun, instrumentteihin ja muihin lähteisiin. Kiitos ikoniseen UA 1176 -malliin perustuvan analogipiirin.
 • Laitteen mukana toimitetaan hyvin suunniteltu määrä erinomaisia audio- ja musiikkisoftatyökaluja kuten Ableton, Melodyne, UJAM’s Virtual Drummer, Marshall, Ampeg jne.
 • Studioluokan kuulokevahvistin kovaan ja selkeään monitorointiin
 • USB-virransyöttö vähentää kaapelihässäkkää
 • 48V Phantom-syöttö kondensaattorimikrofoneille
 • Latenssiton Direct Monitoring
 • Tyylikäs, kestävä rakenne, joka on suunniteltu kestämään vuosien käyttöä
 • 1-in/1-out MIDI-liitännät
 • Mukana USB-C-USB-A-kaapeli

System Requirements

Mac & PC
● Available USB 2.0 (or higher) port
● USB cable (included)
● Intel, AMD, or Apple Silicon processor
● (PC) Windows 10 64-bit edition
● (macOS) 10.14 Mojave or later
● Internet connection for software downloads

iPad & iPhone
● iPadOS / iOS 14 or later

All trademarks contained herein are property of their respective owners. Product appearance and specifications are subject to change without notice.