Universal Audio SD-3, SD-5 ja SD-7

Universal Audion dynaaminen mikrofonisarja laajenee kolmella uudella mallilla. Ja kaikkien Standard Series -mikrofonit sisältävät Hemisphere mallinnus plug-innin!

 

SD-3

Herttakuvioinen dynaaminen mikrofoni lyömäsoittimien taltiointiin ja toistoon.

Hemisphere Microphone Modeling -pluginnin avulla saat käyttöösi tunnettujen Shure, Sennheiser ja Audix -mallien tyypillisen soundin.

Saatavana myuös kolmen pakkauksena: SD-3X3

Tuotesivulle

 

SD-5

Dynaaminen mikrofoni, joka imuroi tehokkaasti tehon ja lyönin bassarista, bassovahvistimista ja muista vaativista bassolähteistä. Suuntakuvio superhertta.

Hemisphere Microphone Modeling -pluginnin avulla saat käyttöösi tunnettujen Shure, AKG ja Audix -mallien tyypillisen soundin.

Tuotesivulle

 

 

SD-7

SD-7 on superhertta suuntakuviolla varustettu dynaaminen mikrofoni, jonka avulla löydät oikean äänen hetkessä, olipa kyseessä rummut, kitara- tai bassovahvistin, lyömäsoittimet tai brassipuhaltimet.

Hemisphere Microphone Modeling -pluginnin avulla saat käyttöösi tunnettujen Sennheiser ja Beyerdynamic -mallien tyypillisen soundin.

 

Tuotesivulle

 

 

Hemisphere Mic Collection on mikrofonien mallinnus plug-in, joka on suunniteltu erityisesti UA Standard -sarjan mikrofoneja varten. Hemispeheren saat käyttöösi kun rekisteröit mikrofonisi.

Sekä UADx-Native- että UAD-2 DSP -plug-inninä saatavilla oleva Hemisphere Mic Collection on enemmän kuin pelkkä taajuskäyrä. Sen avulla mallinnettuja soundeja voi vielä hienosäätää filtterillä, proximity- ja axis-säädöillä.

 

Universal Audio