Pete Knuutinen, Avid S6L Technical Support (ACSR)

Pete Knuutinen on mies, jonka kaikki alan ammattilaiset tuntevat. Pete miksaa, tekee äänisuunnittelua ja vastaa systeemiteknikon tehtävistä laajemman kokoluokan tapahtumissa. Kokemusta on kertynyt reippaasti myös ulkomailta.

Avid VENUE on pitkään ollut yksi maailman käytetyimmistä live-miksausjärjestelmistä. Avid VENUE | S6L jatkaa perinnettä. Malli on saanut kiitosta uskomattomasta suorituskyvystä ja luotettavuudesta.

Kosketusnäytöt, skaalautuvuus, räätälöitävyys, Avid VENUE | S6L -alustojen 100% yhteensopivuus, laaja valikoima ohjauspintoja, prosessoreita ja I/O-moduuleita takaavat että vaihtoehto löytyy pikkukäytöstä laajamittaiseen festari/teatterikäyttöön.

S6L on kuten Pete Knuutinen, luotettava ja tehokas. Halusimme tarjota vaativille asiakkaille parasta mahdollista tukea, joten käännymme hänen puoleensa. Pete on itse AVID S6L -käyttäjä, joten konsoli on hänelle erittäin tuttu ja tarvittavan ”Avid S6L Technical Support (ACSR)” suorittaminen sujui helposti ja noepasti.

Avid Certified Support Representative: Avid VENUE | S6L on suunniteltu alan ammattilaisille ja Avid Channel -kumppaneille, jotka haluvat pitää huolen siitä että heillä on tarvittavat tiedot ja taidot installoida ja määritellä Avid VENUE | S6L:n rauta ja softakomponentit hyödyntämään niiden tehon täysimääräisesti.

ACSR:n saavuttaminen: Avid VENUE | S6L-sertifiointi osoittaa erinomaisen vahvaa ymmärrystä Avid VENUE | S6L:n järjestelmästä teknisestä näkökulmasta ja siitä miten integoida S6L toimimaan Pro Toolsin kanssa. ACSR:t osaavat myös soveltaa edistyneitä diagnostiikka- ja vianetsintätekniikoita. ACSR: Avid VENUE | S6L on mukana maailmanlaajuisessa Avid Senior Suppor -tiimissä ja kuuluu Avid Certified Support Representative -yhteisöön.

Petellä on demokonsoli, joten hän voi simuloida mahdollisen ongelmatilanteen käden kääntessä. Mikäli tarvitset asiantuntevaa tuotetukea, ota Peteen yhteyttä.