Earthworks DM6

Earthworks DM6-mikrofoni ja palloadapteri mikrofonitelineen päässä ja osoittaen vinosti alas rummun kalvoa kohti. Taustana studio tummassa valaistuksessa epätarkkana.

EARTHWORKS DM6-KONDENSAATTORIMIKROFONI

Earthworks DM6-mikrofoni basarille ja bassokaapeille on lanseerauksestaan lähtien nopeasti vallannut alaa uutena standardityökaluna äänittäjien, miksaajien ja muusikoiden keskuudessa. Sen käytön helppous ja monipuolisuus on olleet erityisen kiitoksen aiheena. Erinomainen soundi bassorummulle löytyy heti niin sisä- kuin ulkomikityksessä, eikä DM6 toisaalta kavahda vimmaisintakaan luovaa prosessoimista täydellisyyttä etsiessä.

EROTTELUKYKY, DYNAMIIKKA JA SELKEYS SAA KEHUJA

DM6:n suuntakuvio on superhertta, ja leimaavinta sen soundissa on avoimuus ja yksityiskohtien tarkka kaappaaminen. Ylipäätään Earthworksin mikrofonit saavat kehuja niiden erottelukyvystä, dynamiikasta ja selkeydestä. Näiden ominaisuuksien siivittämänä DM6:lla syntyy yhtä tyylikkäät ja realismia huokuvat tulokset myös tomeissa, perkoissa ja jopa virvelissä käytettäessä.

EGOBUUSTI ALOITTELIJALLE, AJANSÄÄSTÄJÄ AMMATTILAISELLE

Ammattilaisille DM6 tarjoaa uuden ilon lähteen ja on vähintäänkin selkeä ajansäästäjä, jos soundcheck uhkaa jäädä tyngäksi. Aloittelijan itsevarmuus taasen nousee kohisten, kun luonnollinen ja toimiva soundi on saavutettavissa myös puutteellisella mikrofonin sijoittelulla. Mukana toimitetaan kuitenkin pallonivelellä varustettu M2-R jalusta-adapteri ja tuulisuoja, joilla asemointi ja olosuhteet on paremmin huomioitavissa. Mikrofoni soveltuu niin live- kuin studiokäyttöön.

Earthworks DM6-mikrofoni kiinni mikrofonitelineen puomissa ja asemoitu bassorummun etukalvon aukon kohdalle. Taustalla tummasti valaistu studio epätarkkana.
DM6 soveltuu erinomaisesti bassorummun sisä- ja ulkomikitykseen

 

Kokeile, ja vakuutu DM6:n kyvyistä omin korvin. Ota yhteyttä!

OMINAISUUKSIA

  • Impedanssi: 1k ohmia
  • Herkkyys: –60 dBV/Pa (1 mV)
  • Omakohina: 20 dBSPL-A

 

Lue lisää