Adamson VGt

Kuvassa riippuu Adamsonin Vergence Group -tuoteperheen VGt -line array, joka on tilaa säästävin järjestelmä kokoluokassaan

ADAMSON VGT LINE ARRAY

Adamson VGt on huippusuorituskykyinen ison kokoluokan line array, ja edustaa Vergence Group -tuoteperhettä sen ensimmäisenä tulokkaana. VGt kipuaa puuskuttamatta teholistan kärkeen pykälää huokeamman luokan kustannuksilla ja määrittää uuden vaatimustason keskitaajuusalueen äänenlaadulle. VGt tarvikkeineen on kuljetuksen kannalta tilaa säästävin järjestelmä kokoluokassaan, ja Autolock-riggausjärjestelmän ansiosta yksi henkilö lennättää koko pinon helposti ja turvallisesti.

TILAA SÄÄSTÄVIN JÄRJESTELMÄ KOKOLUOKASSAAN

Erityisesti M140 MF-kompressiodriverit edustavat merkittävää edistystä kaiuttimien kehityksessä. Kevlarista valmistettu ultrajäykkä kalvo ripustuksineen toimii männän tavoin koko liikeradallaan. Vallankumouksellinen transienttivaste ja minimaaliset säröarvot saavat kriittisen laulukaistan…noh, laulamaan.

Kaksi eteen suuntaavaa ND13-S -elementtiä ja kaksi sivuille suuntaavaa ND10-LM -elementtiä muodostavat LF-osion. Rakenne mahdollistaa kolme käyttäjän valittavissa olevaa suuntakuviota ja ylimääräisen tehoreservin alataajuuksille. Yläpäästä puolestaan vastaa 3” kompressiodriverit, ja kaikki yhdessä tuottavat 90 asteen vaakasuoran peiton tasaisesti koko VGt:n toistoalueella.

EDISTYKSELLISET M140 MF-KOMPRESSIODRIVERIT KEVLAR-KALVOILLA

Adamson on kehittänyt VGt:lle uuden 5-kanavaisen D-luokan vahvistimen, joka kykenee 10 kW:n teholla tuottamaan muhkean äänenpaineen (151 dB peak). DSP-päätepisteessä on verkon kautta kahdennettuna digitaalinen ääni ja hallinta AVB Milanin ja AES70:n avulla.

Nämä täytyy kuulla! Lue lisää ja pyydä demoa lomakkeella:

LUE LISÄÄ

Lisätietoja valmistajalta: https://www.vergencegroup.ai/


Adamson VGt lisätietoja, kiitos

  • Kerrothan tarkemmin, mitä lisätietoa haluaisit.