Avid Pro Tools | MTRX II

Avid MTRX II etupaneeli
PARASTA AUDIOLAATUA JA JOUSTAVUUTTA

Pro Tools | MTRX™ II on tehokas studion keskus, joka hyödyntää edeltäjänsä monipuolista I/O:ta, reititystä ja monitorointia. Integroidut DigiLink™, Dante ja MADI sekä SPQ-kaiutinprosessointi, kahdeksan I/O-korttipaikkaa ja 256 lisäoptiona saatavaa Thunderbolt™ 3-kanavaa takaavat, että saat hoidettua suurimmatkin musiikki- ja audiotuotannot helposti.

AVID MTRX II ja PRO Tools

KÄYTÄ STUDIOSSASI I/O:TA, JOTA OIKEASTI TARVITSET

Sen lisäksi, että Pro Tools | MTRX II:ssa on sisäänrakennettuna 64 kanavan Digilink I/O, 256 kanavan Dante sekä 64 kanavan MADI, on se täysin modulaarinen. Konfiguroi sen kahdeksan korttipaikkaa kaikilla tarvitsemillasi analogi-, digitaali- sekä lisä-DigiLink- ja Dante- ja muilla tuloilla ja lähdöillä (laajennuskortit ovat samat kuin MTRX:ssä) mitä tahansa artistia, yhtyettä tai työnkulkua varten. Lisää Thunderbolt 3-liitännät. Korvaa räkkitilaa vievät yhden formaatin interfacet. Reititä mikä tahansa signaali eri I/O-formaattien välillä. Ja kytke useita HDX-järjestelmiä ja audiotyöasemia yhteen yhdellä interfacella.

VERTAANSA VAILLA OLEVAA ÄÄNENLAATUA JA SELKEYTTÄ

MTRX-perinteestä ponnistava MTRXII tuottaa puhtainta, selkeintä ja erittäin yksityiskohtaista AD- ja DA-konversiota mihin tahansa muuhun interfaceen verrattuna. Näin saat tallennettua lauluja ja akustisia instrumentteja ilman minkäänlaista väritystä–täsmälleen samanlaisena kuin lähteensä–ja sitten monitoroitua miksausta koko komeudessaan alan laadukkaimpiin kuuluvien audiomuuntimien läpi.

MONITOROI AUDIOTA USEAMMALLA TAVALLA

Integroidun SPQ Speaker Processing -kaiutinkalibroinnin, DADman Pro | Mon -monitorikontrolloinnin sekä laajennetun 512 x 64 summausmikserin ansiosta MTRX II tyydyttää kaikki monitorointitarpeesi. Kalibroi kaiuttimesi ja kompensoi niiden akustinen vaste mihin tahansa huoneeseen hyödyntäen jopa 16 monitorikanavakohtaista suodinta. Saat jopa 128 kanavaa huonekorjausta kanavakohtaisella säädettävällä viiveellä ja suotimilla, stereosta usean stemman Dolby Atmos-summaukseen.

KYTKEYDY MIHIN TAHANSA DANTE-VERKKOON

256 integroidun Dante-kanavan ansiosta saat kytkettyä Pro Tools
| HDX™ -järjestelmän mihin tahansa Dante-verkkoon–alan suosituimpaan audio over IP-ratkaisuun. Ethernet ei ole pelkästään taloudellista–varsinkin puhuttaessa pitkistä kaapelivedoista–se myös mahdollistaa joustavamman kaksisuuntaisen työnkulun, joka hyödyntää tilojen Ethernet-infraa eri huoneiden ja laitteiden väliseen audion reitittämiseen.

PÄÄOMINAISUUDET

› Kytke Pro Tools®, Core Audio -audio-ohjelmat, Avid -ohjainpinnat sekä muita studiolaitteita sisäänrakennetulla I/O:lla ja monitorikalibroinnilla (tai käytä sitä itsenäisenä):
› 64 DigiLink I/O -kanavaa
› 256 Dante I/O -kanavaa
› 64 MADI I/O -kanavaa
› Word Clock I/O
› 128 SPQ Speaker Processing -kanavaa
› Muokkaa interfacesta tarpeittesi mukainen eri I/O:illa—vaikkapa mikki/linja, Thunderbolt 3, AES3 sekä lisä-DigiLink ja -Dante tai muilla—käytössäsi on kahdeksan korttipaikkaa
› Tallenna audiota parhaalla laadulla huippuluokan DAD-mikkietuasteilla ja AD/DA-muuntimilla
› Rakenna pienen latenssin 256 kanavainen natiivi Pro Tools tai muu audio-ohjelma hyödyntäen Thunderbolt 3-optiota
› Kalibroi ja ohjaa MTRX II:a mukana tulevilla DADman- ja
Pro | Mon Monitor Control-ohjelmilla
› Reititä audiota mille tahansa kytketylle laitteelle 4,096 x 4,096 reitittimellä
› Käytä täyttä Dolby Atmos-teatterikonfiguraatiota 512 x 64 summausmikserin avulla
› Kauko-ohjaa kaikkia lähteitä Avid S6™ ja muilla EUCON™- ohjauspinnoilla

PRO TOOLS | MTRX II LISÄKORTIT

Pro Tools | MTRX II on täysin modulaarinen, voit kustomoida sitä jopa kahdeksalla analogi- ja/tai digitaali-I/O:lla. Asentamalla kaikki kahdeksan AD- ja/tai DA-korttia saat käyttöösi jopa 64 analogikanavaa tai voit suunnitella kokonaan digitaalisen version tai minkä tahansa yhdistelmän edellisistä.

8 LINE PRISTINE AD -KORTTI (TULO)
Kahdeksan kanavaa linjatasoisia analogituloja
2 MIC/LINE PRISTINE AD -KORTTI (TULO)
Kaksi kanavaa analogituloa ja mikkietuastetta, relepohjainen gain-piiri–ihanteellinen edullinen ratkaisu komentoon ja äänitykseen.
8 MIC/LINE PRISTINE AD-KORTTI (TULO)
Kahdeksan kanavaa analogituloja ja mikkietuasteita, relepohjaiset gain-piirit
8 PRISTINE DA-KORTTI (LÄHTÖ)
Kahdeksan kanavaa linjatasoisia analogilähtöjä, lähtötason säätö
DIGILINK I/O-KORTTI
64 DigiLink I/O- kanavaa, kaksi DigiLink Mini-liitintä
THUNDERBOLT 3-MODULI
256 kanavaan natiivia pienen latenssin I/O:ta ja reititystä usean Core Audio-pohjaisen audio-ohjelman välillä Pro Tools mukaan lukien
8 AES3 I/O-KORTTI
Kahdeksan linjaa AES3-tuloja ja -lähtöjä (16 kanavaa), sisäänrakennettu näytteenottotaajuuden muunnos
DUAL SDI/HD/3G-KORTTI
2 x 16 kanavan SDI/HD/3G-liitännät (embed/ de-embed), sisäänrakennettu näytteenottotaajuuden muunnos
128-CHANNEL IP AUDIO DANTE-KORTTI
Jopa 128 kanavaa suuren tiheyden ja pienen latenssin digitaaliaudiota Dantea käyttäen (128 kanavaa @41.1/48 kHz, 64 kanavaa @ 88.2/96 kHz tai 32 kanavaa @ 176.4/192 kHz)
DUAL MADI I/O-KORTTI
128 kanavaa MADI-tuloja ja lähtöjä, kaksi optista SFP-liitintä
MADI-MODULI PERUSYKSIKÖLLE
Yksi tai kaksi 64 kanavan I/O:ta lisää, koaksiaalinen tai optinen MADI-moduli runkoon asennettavaksi

pYYDÄ LISÄTIETOJA