Avid Pro Tools S6

Avid Pro Tools | S6 ohjainpinnan nerokas, modulaarinen rakenne antaa miksaajalle mahdollisuuden rakentaa oman ohjainpintansa tarvelähtöisesti. Huipputason käyttäjäystävällisyys sekä audiotyöasemien älykäs ohjaus tekevät miksaamisesta luontevan, kokonaisvaltaisen ja mukaansatempaavan kokemuksen.
Avid Pro Tools | S6 on suunniteltu siten, että se kasvaa käyttäjän mukana. 
Käyttäjällä on vapaus valita ajankohtaiseen työtapaansa sopivat modulit – ja maksaa vain tarvittavista ominaisuuksista. Kun tilat ja tarpeet muuttuvat, ohjainta on helppo kasvattaa sekä horisontaali- että vertikaalitasoissa.

Erinomaista ergonomiaa
S6 toimii kuin se olisi audio-ohjelman kiinteä, fyysinen jatke: Miksaaminen ja ohjaukset toimivat intuiviisesti ja tunne on immersiivinen. Projektit valmistuvat nopeammin, kun käytössä on erittäin tarkka työkalu editointiin ja miksaukseen. Pluginit, surround-panorointi ja muut asetukset ovat helposti hallittavissa monipiste-ohjattavalla kosketusnäytöllä. Soundit voidaan asettaa juuri haluttuun kohtaan ja niitä voidaan liikuttaa ympäri huonetta tarkasti ja hyvällä tuntumalla. Jokainen miksauksen yksityiskohta on visuaalisesti nähtävissä vieriviä aaltomuotoja myöten.

Älykästä ohjausta
Yhdistämällä S6 ja Pro Tools-ohjelmisto saavutetaan Avidin kotikenttäetuna nopeampi työnkulku, monipuolinen visuaalisuus sekä tuottavuutta kohentavat ominaisuudet, kuten  raitojen automatisointi ja plug-inien editointi sekä plugareiden ohjaus säädinmoduleiden potikoilla (32 tai 64 potikkaa). VCA Masterin alaiset kanavat voidaan levittää useille lohkoille ja eri kanaviin pääsee nopeasti käsiksi. Dynamiikkaprosessoinnin vaikutus sekä eri nopeuksilla rullaavat aaltomuodot ovat selvästi nähtävissä (kun käytössä on S6 M40 ja Display Module).

Pro Toolsin ohella S6 toimii EUCON-yhteensopivien Logic Pro-, Nuendo-, Cubase- ja Pyramix- DAW-ohjelmien kanssa:. Eri ohjelmia saadaan ohjattua samaan aikaan eri lohkoilla, ja jopa 96 eri layoutia voidaan tallentaa ja ottaa joustavasti käyttöön.


Modulit

  • Master-moduli (S6 M10 tai S6 M40) – 12.1” kosketusnäyttö, 8 enkooderia, valinta-näppäimet, monitorointisäätimet
  • Fader-moduli – Kahdeksan moottoroitua liukua, kaksi LED-mittaria/kanava (myös vaimennusmittarointi), mute-, solo- ja muut kytkimet.
  • Säädinmoduli – kahdeksan kanavan säädinosa, 32 säädintä, moniväriset LED-renkaat (4 joka kanavalle), oled-näytöt, 11 kanavakohtaista toimintakytkintä, voit käyttää kahta modulia M40-konfiguraatiossa (9 säädintä / kanava), toimii yhdessä prosessimodulin kanssa.
  • Prosessimoduli – kahdeksan kanavan kytkinmoduli, 8 säädintä, moniväriset LED-renkaat, 22 toimintojen valintakytkintä väri-LED:eineen, toimii yhdessä säädinmodulin kanssa.
  • Näyttömoduli – kahdeksan kanavan korkean resoluution TFT-näyttö, vain M40-konfiguraatioihin, mittarointi, rullaavat aaltomuodot jne.
  • Automaatiomoduli – Transport-ohjaus, shuttle/jog-pyörä, focus-liuku, pikavalinta-näppäimet, automaatio-ohjaus
  • Joystick-moduli – kaksi joystick-ohjainta (ei motorisoitu), 3.2” TFT-näyttö, 2 enkooderia, kytkimet, 4 oled-näyttöä. Surround-panneri, moniohjain.
  • Post-moduli – miksaus/monitorointi-ohjain, kaksi riviä x 10 PEC/Direct-kytkin, 3.2” TFT, oled-näytöt, solo/mute-kytkimet

Referenssejä