Laskutus- ja peruutusehdot Pro Tools -sertifiointikoulutukset

Ilmoittautuminen ja laskutustapa

Koulutukseen ilmoittautuneelle lähetetään lasku s-postitse ilmoittautumisen jälkeen. Jotta ilmoittautuminen on sitova, laskun tulee olla maksettu kaksi (2) viikkoa ennen ensimmäistä kurssipäivää tai sen jälkeen tapahtuvissa ilmoittautumisissa laskun eräpäivän mukaisesti. Ellei laskua ole suoritettu, kurssipaikka vapautuu seuraavalle opiskelijalle.

Peruutusehdot

Koska kurssien osallistujamäärä on rajallinen, toivomme sitovia ilmoittautumisia.
Ilmoittautuneella on oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä ilmoittautuminen 14 päivää ennen koulutuksen alkua veloituksetta. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen ossi.mannikko@msonic.fi. Tilaajalla on oikeus nimetä veloituksetta tilalleen toinen osallistuja.
– Jos peruutus tulee vähemmän kuin 14 päivän sisällä kurssin aloituksesta, osallistujalta laskutetaan 25% kurssimaksusta. Sairaustapauksiin liittyviin peruutuksiin tarvitsemme lääkärintodistuksen.
– Jos peruutus tulee vähemmän kuin 7 päivän sisällä kurssin aloituksesta, osallistujalta laskutetaan 50% kurssimaksusta. Sairaustapauksiin liittyviin peruutuksiin tarvitsemme lääkärintodistuksen.

 

Koulutuksen toimituksen ehdot

Msonic oy pyrkii toteuttamaan koulutukset sovitusti – mikäli muutoksia aikatauluihin tulee, ilmoittaa msonic oy sen tilaajalle välittömästi. Toimittaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Jos kurssia ei voida toteuttaa koulutuksen järjestäjästä johtuvista syistä, msonic palauttaa kurssimaksun osallistujalle. Mikäli samasta kurssi on tarjolla toinen myöhempi ajankohta tai sellainen tulee tarjontaan tulevaisuudessa, perutun kurssin ilmoittautuneelle opiskelijalle tarjotaan etuoikeutta uuteen kurssiin.