Exalux

Exalux Rock Panel

IP-suojatut Rock-sarjan LED-paneelit sopivat erinomaisesti kuvausvaloiksi ulkokäyttöön, elokuvan tekoon ja tv-kuvauksiin. Rock Panel LED-kuvausvalojen värilämpötila on tarkasti kalibroitu. Rock Panel-sarjan LED-paneelit tuottavat luonnollisen, pehmeän ja intensiivisen valaistuksen.

Lue lisää

Exalux Exoraa

Pienikokoinen, joustavasti räätälöitävä LED-kuvausvalo. Valaisimessa käytetty Soraa™ Vivid AR111 LED tuottaa auringonvalon kaltaisen, täydellisen värispektrin violetista punaiseen. Magneettikiinnityksen ansiosta suodattimien käyttö on vaivatonta. Exoraa on pitkällä tähtäimellä fiksu hankinta, sillä LED-lamppu on helppo vaihtaa ja samaa laadukasta valaisinrunkoa voidaan hyödyntää pitkään päivittämällä tekniikkaa tarvittaessa.

Lue lisää

Exalux Briks

Exaluxin modulaarisista Briks-valoista voidaan rakentaa juuri käyttötarvetta vastaava kuvausvalo yhdistelemällä sopiva määrä pieniä valaisinyksiköitä ja LED-ohjain. Haastavatkin kohteet on helppo valaista tarkoituksenmukaisesti yhdistelemällä pieniä valonlähteitä sopiviin kulmiin. Kuvausvaloja voidaan ohjata langattomasti omalla ohjaimella tai mobiiliappia käyttäen.

Lue lisää