Green Hippo


Hippotizer Montane+ mediaserveri

Tuoreinta teknologiaa ja väkivahvaa prosessointitehoa 3D renderöintiin ja reaaliaikaiseen median käsittelyyn ja toistoon.


Hippotizer Taiga+ mediaserveri

6  DVI-DL tai DP outputilla varustettu Taiga+ mediaserver omaa kapasiteetin kolmen tai useamman 4K-näytön ohjaukseen täydellä frame ratella.


 


Hippotizer Boreal+ mediaserveri

Boreal+ asettaa uuden mittapuun etenkin kiertuekäyttöön suunnitelluille mediaservereille. Neljällä  DVI-DL-, DP- tai HD-SDI-ulostulolla varustettu Hippotizer Boreal+ mediaserveri on erityisesti suunniteltu haastaviin kiertueolosuhteisiin.


Hippotizer Karst+ mediaserveri

Kolmella output-liitännällä ja kahdella monitoriulostulolla varustettu mediaserveri suoriutuu vaativien esitysten ajamisesta vaivattomasti. Kahden räkkiyksikön korkuisessa Hippotizer Karst+ mediaserverissä on kaksi HD-SDI ulostuloa sekä DisplayPort 1.2 liitäntä 4K näyttöjen ohjausta varten.


Hippotizer Amba+ mediaserveri

Kompakti Hippotizer Amba+ mediaserveri päihittää suorituskyvyllään monet suuremman kokoluokan järjestelmät. Siinä on valmius sisäiseen kaappauskorttiin ja siirrettävään kiintelevyyn. Yhdellä DP / DVI liitännällä varustettua Amba+ mediaserveriä voidaan käyttää splitterien kanssa tai HD-resoluution ylittävissä sovelluksissa.