AMS Neve

AMS Neve -tuotteet studion räkeissä ovat ilman muuta merkki maailmanluokan äänityksistä.

Tarkimmat artistit, tuottajat ja studionomistajat pitävät AMS Neve -laitteita hankintalistansa kärkisijoilla ja näin on ollut jo viisikymmentä vuotta. Maine maailman parhaiten soivien ja pisimpään kestävien analogi- ja digitaalikonsoleiden valmistajana kiirii.

Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Englannissa varta vasten suunnitellussa, integroidussa tuotantolaitoksessa. Koko tuotantoketjua valvovat tuotekehittäjät varmistavat, että vain parhaat läpäisevät linjan.

Laitteille on myönnetty mm. kaksi Scientific and Engineering Academy® Awardsia (so. Oscaria), Emmy™ ja Grammy™ muiden muassa.

Lukuisa joukko uutta teknologiaa ja tekniikoita on kehitetty AMS Neven toimesta; kovalevyeditointia, digitaalisten konsoleiden teknologiaa, digitaalista filmiääntä, mikroprosessoriohjattuja efektilaitteita sekä MADI:n kaltaisia standardeja.

Tuotteiden elinkaaret ovat usein lyhyitä, AMS Neve:n tuotteet sen sijaan on rakennettu kestämään. Kestävyyden lisäksi myös tuotepäivitykset uuden teknologian ja tekniikan myötä on tärkeä osa asiakaspalvelua. Näin tuotteet pysyvät toimintakuntoisina todella pitkään.

AMS Neve