Avid Pro Tools S4

avid-pro-tools-S4

S4 sopii tiukan budjetin ammattilaisille sekä pienempiin audio post- ja musiikkiyksiköihin. Voit nostaa miksaustehoasi Avid S4:n virtaviivaisen ja puolimodulaarisen ohjauspinnan avulla, jossa on mukana myös älykäs audiotyöasemien ohjaus.

Olitpa luomassa musiikkia, äänisuunnittelemassa, miksaamassa immersiivistä audiota tai opettamassa audiotuotantoa, S4 sopii täydellisesti mihin tahansa projektiin.

 

PRO TOOLS S4:N HYÖTYJÄ

S6:n teho

Avid S4 antaa sinulle saman massiivisen tehon, monitorointiominaisuudet sekä työtavat kuin Pro Tools | S6. Tämä tarkoittaa laaja-alaista audiotyöasemien ohjausta, täysin integroitua Dolby Atmos-miksausta, erinomaista ergonomiaa ja käytön helppoutta.

Ohjaa useita audiotyöasemia

S4:n EUCON –teknologia antaa käyttöösi laaja-alaisen, vertaansa vailla olevan työasema-integraation, jolla pääset käsiksi ja ohjaat Pro Toolsia, Nuendoa, Logic Prota ja muita audio- ja video-ohjelmia suoraan kosketusnäytöltä ja ohjauspinnalta, myös kahta ohjelmaa samanaikaisesti. Avid S4 nopeuttaa tehokkuuttasi esimerkiksi Pluginien säätämisestä ja automaation kirjoituksesta useiden toimintojen suorittamiseen yhden näppäimen painalluksella.

Lisää joustavuutta miksauksiin

Stereo. Surround. Immersiivinen audio. Musiikkiin, kuvaan ja mediaopetukseen. Formaatilla, audiotyöasemalla tai työnkululla ei ole merkitystä.
S4 tekee luovien kykyjesi laajentamisen helpoksi lisämoduuli-optioilla, vaikkapa joystickeillä, PEC/Direct -paddleilla ja attention-potikoilla, joita voit käyttää eri miksaus- ja työtapoihin. Varmista haluamasi keikat monipuolisella ohjaimella, joka antaa sinun loistaa pitäen samalla budjettisi kurissa.

Näe miksauksesi uusilla tavoilla

Voit käyttää S4:ssä jopa neljää Display-moduulia, joilla saat erinomaista visuaalista palautetta sessiostasi. Voit muokata suoraan ohjaimelta esim. kanavamittareita, ryhmiä, EQ-käyriä, automaatiodataa ja korkean resoluution rullaavia Pro Tools -aaltomuotoja. Tällä tavoin ymmärrät paremmin sessiosi osia ja saat tehtyä miksauksia omiin kykyihisi luottaen.

Avid S4 core-komponentit

Master Touch Modulella (MTM)—Pääset nopeasti käsiksi miksauksen eri osiin ja saat kontrolloitua sitä mm. kallistettavalla 12.1” multipoint-kosketusnäytöllä, kahdeksalla potikalla.
Master Automation Module (MAM)—Navigoi ja automatisoi projekteja mm. transport-ohjaimilla, shuttle/jog-pyörällä, focus-liukusäätimellä.
Channel Strip Module (CSM)—Tee säätöjä mm. kahdeksalla liukusäätimellä, 32 päältä valaistulla potikalla (maksimissaan 24 liukua).

 


Kysy lisätietoja Ossi Männiköltä ja pyydä tarjous