Avid Pro Tools S1

avid-pro-tools-S1

S1:ssä yhdistyvät Avidin huippukonsolien nopeus, rikas visuaalinen näkymä ja ohjelma-integraatio.

Avid S1:llä pääset käsiksi suosikkiaudio- ja video-ohjelmasi syvimpiin toimintoihin. Nautit ilmaisen Pro Tools | Control- iPad-sovelluksen lisäksi erinomaisesta ergonomisesta tehokkuudesta, helpoista kosketukseen perustuvista työnkuluista sekä S6-tyylisistä mittarointi- ja prosessointinäkymistä. Suurien sessioiden navigointi on nopeaa, voit miksata intuitiivisemmin ja nopeammin!

SYITÄ VALITA PRO TOOLS S1

Nopeampi työnkulku

S1 antaa täyden kontrollin audio- tai videoprojektiisi: Raitojen mykistämisestä ja soolottamisesta, pluginien editoinnista ja signaalien reitittämisestä surround-panorointiautomaation kirjoittamiseen sekä makrojen käynnistämiseen. Hiireen ja näppäimistöön verrattuna saat lisää nopeutta ja tarkkuutta.

Syvä hybridi-kontrolli

S1:ssä on moottoroidut, kosketusherkät liu’ut, kosketusherkät potikat sekä fyysiset kytkimet jotka integroituvat kosketusnäyttöön. Käytössäsi on VCA-spill, monitoroinnin säädöt, custom layoutit sekä muut ammattilaisten suosimat, MIDI-ohjainten saavuttamattomissa olevat toiminnot.

Työskentele suosikkityökaluillasi

S1 integroituu erinomaisesti Pro Toolsiin ja Media Composeriin sekä tukee natiivisti muiden valmistajien audio- ja video-ohjelmia kuten Logic Pro, Cubase, Premiere Pro. Saat siis nopeutettua editointia ja miksausta.

Navigoi suuria sessioita nopeasti

Siirry saman tien halutulle raidalle Tracks View-näkymästä valitsemalla tai pyyhkäisemällä useiden kanavien läpi. S1 siirtää liukuja automaattisesti seuraten jokaista liikettäsi.

Näe miksauksesi yksityiskohtaisesti

Voit tehdä parempia luovia päätöksiä, koska S1 näyttää erittäin monipuolisen kuvan projektistasi: esimerkiksi korkean resoluution mittaroinnin dynamiikan ja 9.1 -surroundin, automaation tilan ja EQ:n, dynamiikkojen ja panorointien graafiset näkymät.

S6-tyylinen monitoroinnin kontrolli

Erityisessä Monitoring View-näkymässä saat nopeasti asetettua ja kontrolloitua talkbackia, soittotilan talkbackia sekä kaiutinlähteitä ja tasoja suoraan kontrollerista käsin. Tämä nopeuttaa äänityksiä ja miksauksia.

Suunnittele ohjain omiin tarpeisiisi

S1:tä on helppo skaalata ylöspäin sekä uudelleen konfiguroida muuttuvien tarpeittesi mukaiseksi. Kytke useita yksikköjä yhteen ja
lisää mukaan esimerkiksi Pro Tools | Dock. Näin voit rakentaa laajennetun ja integroidun ohjaimen.

 


 

Kysy lisätietoja Ossi Männiköltä ja pyydä tarjous