Warm Audio WA-2A


Warm Audio WA-2A on klassisesta outboard-raudasta inspiraationsa hakeva optinen kompressori. Siinä on kokonaan putkilla tehty, täysin diskreetti signaalitie, jossa käytetään rei’itettyä printtiä. WA-2A:ssa on suurikokoisen ytimen Cinemag –tulo- ja lähtömuuntajat, neljä ensiluokkaista putkea sekä legendaarinen Kenetek-valokenno, jota monet pitävät maailman parhaana.

Yksikään plug-in tai toinen kompressori ei aivan yllä samaan joustavaan, anteeksiantavaan ja lämpimään dynamiikan hallintaan kuin tämä klassinen putkikompressori. Vuosikymmenien ajan klassinen ‘2A –tyypin prosessi on ollut ykkösvalinta lauluille, bassolle ja laajalle valikoimalle muita instrumentteja sekä ohjelmamateriaalia, kun ollaan haluttu tasoittaa niitä helpolla tavalla.klassista suunnittelua.

Alkuperäisten esikuvien mukaisesti WA-2A:ssa käytetään neljän putken, kahden muuntajan sekä optisen valokennon rakennetta sekä Cinemag –muuntajia. Kompressorin sydämenä toimii Kenetekin valmistama, optinen valokenno, jonka tekninen laatu ja viritys on ratkaisevaa optisen kompressorin toimivuudelle.