UA VOLT-276 Studio Pack

Universal Audio Volt 276 Studio Pack

Pöytämallinen 2-in/2-out USB 2.0 ammattimaisella näytteenottotaajuuden muutoksella varustettu äänikortti. Sisäänrakennettu Vintage Mic -etuaste ja 76-kompressori. Pakettiin sisältyy laajakalvoinen kondensaattorimikrofoni, 3m XLR-XLR -mikrofonikaapeli, kuulokkeet ja audio softabundle. Mac, PC, iPAD ja iPhone ympäristöön.

Kaikki mitä tarvitset ammattimaiseen äänituotantoon.

Volt Studio -paketit ovat erinomainen tapa käynnistää kotistudio. Tallenna musiikkisi, livestriimisi ja podcastisi Universal Audion 2-in / 2-out Volt 276 äänikortilla. Vintage Mic -etuaste  ja sisäänrakennettu 76-kompressori huolehtivat että lopputuloksessa hohkaa klassinen studiosoundi.

Tämä studiopaketti sisältää kondensaattorimikrofonin ja -kaapelin, studiokuulokkeet ja valikoiman musiikin tuotantoon soveltuvia softia. Joten tallennat kuin ammattilainen heti!

Avainasioita

 • Kaikki mitä tarvitset pro-tallennuksiin; tyylikäs 2 sisään/2 ulos USB-äänikortti, kondensaattorimikrofoni + kaapeli0,  kuulokkeet ja paljon muuta
 • Luo klassiselta soundaavaa musiikkia, livestriimausta ja podcastejä Macissä, PC:ssä, iPadissa ja iPhonessa
 • Tallenna laulu tai puheääni tai instrumentti täyteläisellä Vintage Mic Preamp -soundilla
 • Lisää selkeyttä, tiiviyttä ja signaalin hallintaa laulu- ja puhesoundiin, instrumentteihin ja muihin lähteisiin käyttämällä analogista, UA:n ikoniseen malliin 1176 perustuvaa kompressoria
 • Tuotannossa auttaa mukana toimitettava laaja audio- ja musiikkisoftapaketti. Sisältää esimerkiksi Ableton, Melodyne, UJAM’s Virtual Drummer, Marshall, Ampeg jne. softat

Luokkansa Paras Äänenlaatu
Apollo-äänikorttien suunnittelutiimi on laadun tae. Volt 276 takaa erinomaisen studiolokan äänenlaadun ja enemmän luonnetta ja sävyä kuin mikään luokkansa USB-äänikortti.

Vangitse Klassinen Laulusoundi Vintage Mic Preamp -tilan avulla
Harvoja soundeja voidaan verrata vintage Universal Audio 610 putkietuasteeseen, jota on käytetty Ray Charlesista Van Haleniin. Volt 276 tuottaa rikkaan, täyteläisen ja klassisen UA mikrofoni/linja/instrumentti etuaste soundin, kiitos UA:n erityisen putkiemulaatiopiirin.

Hallitse Voimakkuuden Tasovaihteluja UA-kompressorilla
Albumivalmis punch ja presence Volt 276:n sisäänrakennetulla 76-kompressorilla – innovatiivinen analogipiiri, jonka innoittajana on toiminut UA:n klassinen 1176. 76-kompressorissa on kolme räätälöityä preset-asetusta äänen, kitaran, syntikan ja rumpukoneiden kesyttämiseksi. Kytke, valitse asetus ja pistä homma pyörimään.

Lisää Inspiraatiota Tarkkaan Valikoidulla Audiosofta-valikoimalla
Joidenkin äänikorttien mukana toimitetaan satunnaisia audio appseja. Volt-mallien mukana toimitetaan hyvin suunniteltu määrä hyödyllisiä softatyökaluja, kuten Ableton, Melodyne, UJAM’s Virtual Drummer, Marshall, Ampeg muun muassa.

Helppo käyttää
Volt 276 on äärimmäisen helppokäyttöinen. Yksinkertaiset 2-in/2-out -audioliitännät. Kytke vain mikrofoni tai instrumentti etupaneeliin, liitä kaiuttimet tai kuulokkeet monitoroidaksesi latenssitonta signaalia. Voltin avulla homma hoituu nopeasti ja ammattimaisesti.

iPad & iPhone -valmius
Matkoilla? Ei hätää, liitä Volt 276:n iPadiin tai iPhoneen, ja voit siirtyä luomaan, tallentaa bändisi harjoituksia ja muokata kappaleita missä tahansa.*

Inspiraatiota Tuleviksi Vuosiksi
Volt 276:n: rakenne on täysmetallinen ja tyylikäs, vintage-inspiroitu teollinen muotoilu.

*Vaatii ulkoisen Volt-virtalähteen ja Apple Lightning-USB -kamerasovittimen (paitsi iPad Pro, jossa on USB-C).

Ominaisuuksia

 • Pöytäkäyttöinen 2-in/2out USB-äänikortti varustettuna luokkansa parhaimmalla 24-bit/192kHz näytteenottotaajuuden muutoksella Mac, PC, iPAD ja iPhone -ympäristöön
 • Laajakalvoinen kondensaattorimikfofoni ammattimaiseen laulu-, puhe- ja instrumenttitaltiointiin
 • Suljetut studiokuulokkeet
 • Klassinen UA putkietuaste soundi Vintage Mic Preamp -tilassa
 • Sisäänrakennettu 76-kompressori lisää välittömästi selkeyttä ja punchia lauluun, instrumentteihin ja muihin lähteisiin. Kiitos ikoniseen UA 1176 -malliin perustuvan analogipiirin.
 • Laitteen mukana toimitetaan hyvin suunniteltu määrä erinomaisia audio- ja musiikkisoftatyökaluja kuten Ableton, Melodyne, UJAM’s Virtual Drummer, Marshall, Ampeg jne.
 • Studioluokan kuulokevahvistin kovaan ja selkeään monitorointiin
 • USB-virransyöttö vähentää kaapelihässäkkää
 • 48V Phantom-syöttö kondensaattorimikrofoneille
 • Latenssiton Direct Monitoring
 • Tyylikäs, kestävä rakenne, joka on suunniteltu kestämään vuosien käyttöä
 • 1-in/1-out MIDI-liitännät
 • Mukana USB-C-USB-A-kaapeli

System Requirements

Mac & PC
● Available USB 2.0 (or higher) port
● USB cable (included)
● Intel, AMD, or Apple Silicon processor
● (PC) Windows 10 64-bit edition
● (macOS) 10.14 Mojave or later
● Internet connection for software downloads

iPad & iPhone
● iPadOS / iOS 14 or later

All trademarks contained herein are property of their respective owners. Product appearance and specifications are subject to change without notice.