UA VOLT-2 Studio Pack

Universal Audio Volt 2 Studio Pack

Pöytämallinen 2-in/2-out USB 2.0 ammattimaisella näytteenottotaajuuden muutoksella varustettu äänikortti, jossa sisäänrakennettu Vintage -mikrofonietuaste. Pakettiin kuuluu: laajakalvoinen kondensaattorimikrofoni, 3m XLR-XLR -mikrofonikaapeli, kuulokkeet ja audio softabundle. Mac, PC, iPAD ja iPhone ympäristöön. Olkaa hyvä.

Kaikki mitä tarvitset ammattimaiseen äänituotantoon.

Volt Studio -paketit ovat erinomainen tapa käynnistää kotistudio. Tallenna musiikkisi, livestriimisi ja podcastisi Universal Audion 2-in / 2-out Volt 2 äänikortilla. Vintage Mic -etuaste huolehtii klassisesta studiosoundista.

Tämä studiopaketti sisältää kondensaattorimikrofonin ja -kaapelin, studiokuulokkeet ja valikoiman musiikin tuotantoon soveltuvia softia. Joten tallennat kuin ammattilainen heti alkumetreillä.

Avainasioita

 • Kaikki mitä tarvitset pro-tallennuksiin; tyylikäs 2 sisään/2 ulos USB-äänikortti, kondensaattorimikrofoni + kaapeli0,  kuulokkeet ja paljon muuta
 • Luo klassiselta soundaavaa musiikkia, livestriimausta ja podcastejä Macissä, PC:ssä, iPadissa ja iPhonessa
 • Tallenna laulu tai puheääni tai instrumentti täyteläisellä Vintage Mic Preamp -soundilla
 • Tuotannossa auttaa mukana toimitettava laaja audio- ja musiikkisoftapaketti. Sisältää esimerkiksi Ableton, Melodyne, UJAM’s Virtual Drummer, Marshall, Ampeg jne. softat

Luokkansa Paras Äänenlaatu
Apollo-äänikorttien suunnittelutiimin on laadun tae. Volt 2 takaa erinomaisen studiolokan äänenlaadun ja enemmän luonnetta ja sävyä kuin mikään luokkansa USB-äänikortti.

Vangitse Klassinen Laulusoundi Vintage Mic Preamp -tilan avulla
Harvoja soundeja voidaan verrata vintage Universal Audio 610 putkietuasteeseen, jota on käytetty Ray Charlesista Van Haleniin. Volt 2 tuottaa rikkaan, täyteläisen ja klassisen UA mikrofoni/linja/instrumentti etuaste soundin, kiitos UA:n erityisen putkiemulaatiopiirin.

Lisää Inspiraatiota Tarkkaan Valikoidulla Audiosofta-valikoimalla
Joidenkin äänikorttien mukana toimitetaan satunnaisia audio appseja. Volt-mallien mukana toimitetaan hyvin suunniteltu määrä varteenotettavia softatyökaluja, kunte Ableton, Melodyne, UJAM’s Virtual Drummer, Marshall, Ampeg muun muassa.

Helppo käyttää
Volt 2 on äärimmäisen helppokäyttöinen. Yksinkertaiset 2-in/2-out -audioliitännät. Kytke vain mikrofoni tai instrumentti etupaneeliin, liitä kaiuttimet tai kuulokkeet monitoroidaksesi latenssitonta signaalia. Voltin avulla homma hoituu nopeasti ja ammattimaisesti.

iPad & iPhone -valmius
Matkoilla? Ei hätää, liitä Volt 2 iPadiin tai iPhoneen, ja voit siirtyä luomaan, tallentaa bändisi harjoituksia ja muokata kappaleita missä tahansa.*

Inspiraatiota Tuleviksi Vuosiksi
Volt 2:n rakenne on täysmetallinen ja tyylikäs, vintage-inspiroitu teollinen muotoilu.

*Vaatii ulkoisen Volt-virtalähteen ja Apple Lightning-USB -kamerasovittimen (paitsi iPad Pro, jossa on USB-C).

 

Ominaisuuksia

 • Pöytäkäyttöinen 2-in/2out USB-äänikortti varustettuna luokkansa parhaimmalla 24-bit/192kHz näytteenottotaajuuden muutoksella Mac, PC, iPAD ja iPhone -ympäristöön
 • Laajakalvoinen kondensaattorimikfofoni ammattimaiseen laulu-, puhe- ja instrumenttitaltiointiin
 • Suljetut studiokuulokkeet
 • Klassinen UA putkietuaste soundi Vintage Mic Preamp -tilassa
 • Laitteen mukana toimitetaan hyvin suunniteltu määrä erinomaisia audio- ja musiikkisoftatyökaluja kuten Ableton, Melodyne, UJAM’s Virtual Drummer, Marshall, Ampeg jne.
 • Studioluokan kuulokevahvistin kovaan ja selkeään monitorointiin
 • USB-virransyöttö vähentää kaapelihässäkkää
 • 48V Phantom-syöttö kondensaattorimikrofoneille
 • Latenssiton Direct Monitoring
 • Tyylikäs, kestävä rakenne, joka on suunniteltu kestämään vuosien käyttöä
 • 1-in/1-out MIDI-liitännät
 • Mukana USB-C-USB-A-kaapeli

System Requirements

Mac & PC
● Available USB 2.0 (or higher) port
● USB cable (included)
● Intel, AMD, or Apple Silicon processor
● (PC) Windows 10 64-bit edition
● (macOS) 10.14 Mojave or later
● Internet connection for software downloads

iPad & iPhone
● iPadOS / iOS 14 or later

All trademarks contained herein are property of their respective owners. Product appearance and specifications are subject to change without notice.