UAD-2 Live Rack

MYYNNISSÄ RAJOITETTU ERÄ – KOKONAISEDULLISEEN HINTAA 

UAD-2 Live Rack on etenkin live-miksaajille suunniteltu 16 kanavan MADI-efektiprosessori, joka mahdollistaa input-signaalien reaaliaikaisen UAD-prosessoinnin UAD plug-ineilla; Antares Auto-Tune Realtime mukaanlukien. Jopa neljä UAD-2 Live Rack-yksikköä voidaan yhdistää yhteensä 64 kanavan MADI-signaalin prosessointiin.


Realtime UAD Plug-In -prosessointi

UAD-2 Live Rack:in Realtime UAD QUAD Core-prosessoinnilla livemiksaajat saavat käytettyä miksauksissaan maailman parhaita analogiemulaatioita Universal Audio:n UAD Powered Plug-Ins -kirjastosta. Tämän 1U räkkiprosessorin mukana toimitetaan mukava UAD plug-in –setti, jossa mm. legendaariset 1176 ja Teletronix LA-2A –kompressorit sekä Pultec EQ:t. Aikaisemmin lisenssoidut UAD plug-init voi hyödyntää suoraan UAD-2 Live Rack:issä.

UAD-2 Live Rack:in mukana toimitetaan myös Antares Auto-Tune Realtime plug-in. Nyt tätä tunnettua laulujen parantamiseen ja luoviin toimintoihin tarkoitettua plugaria voidaan käyttää reaaliajassa vireen korjaamiseen sekä moderneihin poplaulu-efekteihin.

Live Rack-ohjelma

Live Rack-ohjelmalla FOH-miksaajat saavat käyttöönsä hyödyllisiä toimintoja kuten vedä ja pudota, kopioi ja sijoita, navigointi koskettimistolta, plug-in zoom sekä kanava-asetusten ja asetuskokonaisuuksien lukeminen ja kirjoittaminen snapshoteiksi. Erityisesti live-käyttöön suunnitellussa Live Rack –sovelluksessa teksti on suurikokoista ja graafisen käyttöliittymän elementit tekevät parametrien säädön ja säätämisen helpoksi.

Live Rack –sovellus tarjoaa myös mahdollisuudet snapshotien vaihtamiseen MIDI:llä sekä verkkointegrointiin eräiden Soundcraft Vi-konsoleiden kanssa.

 

Turvaominaisuuksia

UAD-2 Live Rack:issa on ammattitason turvaominaisuuksia, jotta live-käyttö olisi luotettavaa. Varavirtalähde varmistaa, että UAD-2 Live Rack jatkaa audion prosessointia, vaikka yksi virtalähde pettäisikin. Jos Live Rack –sovellus tai tietokone kyykkää tai sen Thunderbolt-kaapeli irtoaa, UAD-2 Live Rack prosessoi edelleen audiota viimeisillä tunnetuilla plug-in –valinnoilla. Live Rack –sovelluksen Safe -tilassa asetusten audion keskeyttävien muutosten tekeminen keikan aikana on estetty.

 

UAD-2 Live Rack ominaisuuksia

  • 16 kanavan MADI-efektiprosessori livemiksaukseen reaaliaikaisella UAD QUAD Core-prosessoinnilla ja UAD plug-ineilla
  • Prosessoi liveääntä UAD Powered Plug-Ineilla miksatessasi — mukaanlukien vireen korjaus ilman latenssia Antares Auto-Tune Realtime:lla
  • Mukana valikoima UAD plug-ineja: Antares Auto-Tune Realtime, Teletronix LA-2A – ja 1176 -kompressorit, Pultec EQ:t ja muita
  • Kaikkien UAD-käyttäjätilille rekisteröityjen UAD plug-inien livekäyttö*
  • Yhdistä neljä yksikköä jopa 64 optisen MADI-kanavan signaaliprosessointiin
  • Tallenna ja ota kaikki keikka-asetukset helposti käyttöön Snapshot –tiedostoilla
  • Lataa Snapshot –konfiguraatio MIDI-käskyllä tai Soundcraft Vi:n CUE -toiminnolla
  • Soundcraft Vi –konsoleiden Snapshot CUE-ohjaus Ethernet:illä
  • Thunderbolt 3 –liitäntä Maceille (vain plug-in -ohjaus)

 

 

Pyydä tarjous tai tilaa

 

Lue lisää UA:n sivuilta