Wireless Solution

Wireless Solution on telecom- ja valoalan ammattilaisten perustama yhtiö, joka on erikoistunut valon ohjaukseen tarkoitettujen langattomien ratkaisujen kehittämiseen. Palkittu W-DMX™ tuoteperhe helpottaa monimutkaisten valojärjestelmien rakentamista ja hallintaa ja tekee käyttöönotosta vaivatonta ja suoraviivaista.
Wireless Solutionin lähettimet ja vastaanottimet tarjoavat luotettavaa, langatonta tekniikkaa näyttävien valojärjestelmien ohjaukseen, niin sisä- kuin ulkotiloissa.

BlackBox series

Langattomat W-DMX™ lähettimet ja vastaanottimet

WhiteBox series

Langattomat, säänkestävät W-DMX™ lähettimet ja vastaanottimet ulkokäyttöön

ProBox series

Lähetin/vastaanottimet 19” räkkiasennuksiin

Micro series

Kompaktit, akkukäyttöiset W-DMX™ lähettimet ja vastaanottimet


Wireless Solutionin W-DMX™ on ainutlaatuinen plug-and-play-ratkaisu DMX-, RDM- ja Ethernet-datan langattomaan siirtoon. W-DMX™-järjestelmän kehityksessä keskeisiä tavoitteita ovat olleet käyttäjäystävällisyys ja ylivertainen toimintavarmuus. W-DMX™ tuoteperheen lähettimet ja vastaanottimet hyödyntävät edistyksellisiä taajuushyppelyalgoritmejä ulkopuolisten radioaaltojen aiheuttamien häiriöiden välttämiseen. Dual Band-tekniikka tuo joustavuutta silloinkin, kun 2,4 GHz taajuudella on ruuhkaa. RDM ja Ethernet-tuki, ohjaussignaalin laadun varmistava Data Safe-suojaus, sekä viimeistelevät kokonaisuuden.