Green Hippo

Hippotizer Montane+ mediaserveri

Tuoreinta teknologiaa ja väkivahvaa prosessointitehoa 3D-renderöintiin ja reaaliaikaiseen median muokkaukseen ja toistoon.

Tekniset tiedot

Hippotizer Taiga+
mediaserveri

6  DVI-DL tai DP outputilla varustettu, järeä Taiga+ mediaserveri takaa riittävästi potkua kolmen tai useamman 4K-näytön ohjaukseen täydellä frame ratella.

Tekniset tiedot


 

Hippotizer Boreal+ mediaserveri

Boreal+ asettaa uuden mittapuun etenkin kiertuekäyttöön suunnitelluille mediaservereille. Neljällä  DVI-DL-, DP- tai HD-SDI-ulostulolla varustettu Hippotizer Boreal+ mediaserveri on erityisesti suunniteltu haastaviin kiertueolosuhteisiin.

Tekniset tiedot

Hippotizer Karst+ mediaserveri

Kolmella output-liitännällä ja kahdella monitoriulostulolla varustettu mediaserveri suoriutuu vaativien esitysten ajamisesta vaivattomasti. Kahden räkkiyksikön korkuisessa Hippotizer Karst+ -mallissa on kaksi HD-SDI ulostuloa sekä DisplayPort 1.2 liitäntä 4K näyttöjen ohjausta varten.

Tekniset tiedot

Hippotizer Amba+ mediaserveri

Kompakti Hippotizer Amba+ mediaserveri päihittää suorituskyvyllään monet suuremman kokoluokan järjestelmät. Siinä on valmius sisäiseen kaappauskorttiin ja siirrettävään kiintolevyyn. Yhdellä DP / DVI liitännällä varustettua Amba+ mediaserveriä voidaan käyttää splitterien kanssa tai HD-resoluution ylittävissä sovelluksissa.

Tekniset tiedot


Hippotizer-vuokrayritykset suomessa

Useat tapahtumien esitystekniikasta huolehtivat yritykset käyttävät Hippotizer-laitteita

Katso