Mediaserverit

mediaserverit-green-hippo

Reaaliaikainen videoiden käsittely, ohjaus ja toistaminen

Esimerkiksi teattereiden lavastuksissa videot ja videoscreenit näyttelevät nykyistin suurta roolia. Erilaiset projisoinnit tarvitsevat tuekseen teknisesti luotettavaa ja joustavaa järjestelmää. Green Hippon Hippotizer™ -mediaserverillä teatterin valoja ajava henkilö pystyy helposti kontrolloimaan myös kuvamateriaalia.

Vuonna 2000 perustettu Green Hippo on yksi maineikkaimmista toimijoista, ja yhtiön kehittämiä Hippotizer-mediaservereitä käytetään yleisesti reaaliaikaiseen videosisällön tuotantoon ja toistoon.

Eurovision-laulukilpailut, Oscar-gaala ja Super Bowl ovat esimerkkejä korkean tason spektaakkeleista, joissa videosisällöt ja projisoinnit muodostavat ison osan tapahtuman visuaalisuudesta ja tunnelmasta.

Hippotizer-mediaserverit kuuluvat myös vakiokalustoon Broadwayn ja West Endin masiivisissa teatterituotannoissa sekä maailmanlaajuisesti tunnettujen esiintyjien kuten Madonnan, Beyoncen ja Jay-Z:n konserttikiertueilla.

Green Hippo-mediaserverit

Green Hippo suunnittelee ja valmistaa laite- ja ohjelmistoratkaisuja reaaliaikaiseen videoiden käsittelyyn, ohjaukseen ja toistamiseen.

Green Hippo -mediaserverit ovat suorituskykyisiä, joustavia ja monipuolisia.

Tutustu tuotteisiin

Hippotizer-case: Espoon Kaupunginteatteri

Espoon Kaupunginteatterin Esitystalous 3-teatterihitissä kuljetetaan katsojaa tunnelmasta toiseen HIPPOTIZER™-mediaserverin avulla toteutetuilla projisoinneilla.

 

Lue referenssi

 

 

Hippotizer-case: Suomen Kansallisooppera ja -baletti

Suomen Kansallisooppera ja -baletti sai juuri päätökseen laajan Hippotizer V4-päivityksen, johon sisältyi Hippotizer Karst + DVI, Hippotizer Boreal + DP ja Hippotizer Montane + RTX -palvelimia. ”Uudet palvelimet antavat Kansallisoopperan kaltaiselle ohjelmistotalolle lisää järjestelmätason joustavuutta ja mahdollisuuden vastata tulevaisuuden odotuksiin. msonicin Johan Westin väsymätön tuki määrittely- ja asennusvaiheessa sekä henkilökunnan kouluttamisessa on ollut korvaamatonta.”, kommentoi Kansallisoopperan video-operaattori Heikki Riihijärvi.

 

Lue referenssi

 

Reininkullan videoprojisoinnit toistettiin Hippotizer-mediaserverin avulla. Kuvassa valaistusmestari Kimmo Ruskela (vas.), video-operaattori Heikki Riihijärvi ja Hippotizer-asiantuntija Johan West.