Clay Paky

Clay Paky on vuodesta 1976 toiminut, useasti palkittu show- ja teatterivalaistukseen erikoistunut valmistaja. Clay Paky tunnetaan ammattikäyttäjien keskuudessa laadukkaista ja varmatoimisista tuotteistaan. Tavanomaisia sovelluskohteita ovat konsertit, näyttämötapahtumat, kiertueet, teatterit, hotellit, risteilyalukset, klubit, televisiolähetykset sekä arkkitehtuuri- ja julkisivuvalaisu.


 

Axcor 400 ja 300 -sarja

Axcor 400 ja 300-sarjan liikkuvat LED-valoefektit tuovat Clay Pakyn tinkimättömän laadun ja suorituskyvyn suosittuun, hankintahinnaltaan houkuttelevaan kokoluokkaan.


Axcor spot 300

Tehokas LED-tekniikalla toteutettu spot-heitin. 2018 julkaisun jälkeen jo sata spottia on myyty Suomessa.


Axcor Beam 300

Luotettava ja tehokas, liikkuva LED-beamheitin.


Axcor Wash 300

Varmatoiminen LED-pesuri monipuoliseen esityskäyttöön

Axcor profile -sarja


Axcor Profile 600

Suurten lavojen ja teattereiden monipuolinen työjuhta. Profiiliheittimen 500-wattinen lediengine riittää moneen tarpeeseen.


Axcor Profile 900

Voimakastehoinen led-tekniikalla toteutettu profiiliheitin.


 

Sharpy Plus

Sharpy Plus on uutuus Clay Pakyltä: sataprosenttinen hybrid-heitin. Sen valoteho on huima, beam-modessa yli 300 000 luxia kymmenen metrin päästä.  Sharpy Plus painaa vain 21 kiloa ja se on tehty kaikilta ominaisuuksiltaan mahdollisimman nopeaksi.

Clay paky K-Eye HCR

K-Eye HCR LED-pesurit selättävät LED-heittimien haasteet väriskaalan kattavuuden, värinmuodostuksen ja värien tasalaatuisuuden saralla. HCR-teknologian ansiosta ne toistavat kaikki värit ja sävyt laadusta tinkimättä.


K-eye K10 HCR

Täydelliset väriefektit tuottava LED wash-heitin.


K-eye K20 HCR

Laadukas wash-heitin tuottaa tarkan väriskaalan ja tarkan värinmuodostuksen.