Radial Catapult™ Rack

Kaksi sinistä Radial Catapult Rack RX -laitetta päällekkäin pöydällä. Ylimmässä etupaneelin XLR-M -liittimet näkyvissä ja alimmassa takapaneelin etherCON-liittimet näkyvissä. Edustalla kaksi sinistä Ethernetkaapelia RJ-45 -liittimillä.

1U:n kokoinen Catapult Rack mahdollistaa 12 analogisen äänikanavan lähettämisen tai vastaanottamisen riippuen mallista (TX tai RX). Neljä balansoitua mikrofoni- tai linjatasoista kanavaa per Ethernet-kaapeli. Yksi maakytkin per neljän kanavan ryhmä häiriönpoistoa varten.

Kaksi mallia:

TX: 12 x XLR in, Cat out, Cat thru
RX: 12 x XLR out, Cat in, Cat thru

Liitännät on toteutettu luotettavasti lukittavilla Neutrik etherCON-liittimillä (mukaan lukien rinnan kytketyt Thru-liittimet). Räkkikorvat voidaan asentaa kummalle puolelle tahansa, jolloin joko XLR- tai Ethernet-liitännät voivat olla ulospäin. Teräsrakenteiset Catapult-boksit on suunniteltu kestämään vaativat kiertueolosuhteet aivan kuten muutkin Radial-tuotteet.

HYÖDYNNÄ VAIKKA KIINTEISTÖN ETHERNET-RUNKOYHTEYKSIÄ!

Radial Catapult™ on passiivinen kaukokaapeli-/lavarasiajärjestelmä, jonka moduulien avulla voit siirtää analogisignaaleja kevyitä ja kustannustehokkaita Cat5 tai Cat6 -kaapeleita pitkin. Järjestelmä on modulaarinen, eli voit käyttää suoraan kytkettyjä tai muuntajabalansoituja bokseja sekaisin. Sarjaan kuuluu myös nelikanavaisia bokseja runkoliittimillä, ja Mini-versiot nelikanavaisella viuhkalla.

Yksinkertaista ja nopeuta asennukset valitsemalla sopivat moduulit kunkin käyttötarkoituksen mukaan!

 

LUE LISÄÄ