Taikaverstas hankki uusia liikkuvia – Axcor 300 -spotit saivat uuden kodin

Yritys- ja yleisötapahtumien ja messujen tapahtumatekniikkaa tarjoava Taikaverstas hankki reilun määrän Clay Paky Axcor 300 -spotteja.

”Axcor 300 täydentää hyvin valosettiämme. Axcorin spotit ovat olleet jo Brunossa yksityistilaisuudessa keikalla sekä muotinäytöksessä. Tällä hetkellä spotit ovat mukana Riku Niemi Orchestran (RNO) konserttisalikiertueella. Axcorit toimivat näissä oikein mainiosti”, toteaa Taikaverstaan tyytyväinen omistaja Jarmo Raninen.

Mikä Axcor 300?

Clay Paky Axcor 300 on monipuolinen. Pienessä kahdenkymmenen kilon painoisessa heittimessä on CMY-värisekoitus, 8-40 asteinen zoom, focus-säätö, kaksi gobokiekkoa, pyörivä prisma, moottoroitu iiris ja frost-suodin. Axcorin hämmästyttävin ominaisuus on sen valoteho, 180 wattia ja 7000 lumenia.

Axcor 300-sarjaan kuuluvat myös ledibeam, sekä lediwashit. Hinnaltaan Axcor kolmesataset ovat laatuunsa nähden edullisia.

Axcoreita ovat hankineet Taikaverstaan lisäksi jo myös Pekka Olava Oy, Eventworks, Kulttuurikeskus Vernissa, sekä Oulun kaupunginteatteri.

Kysy lisätietoa Axcorista Janne Koivulahdelta sähköpostilla janne@msonic.fi.
Tai tule poikkeamaan ja tutustumaan Experience Studiollemme Axcoriin Jannen johdolla.
Ja toki sivuiltammekin löytyy tuotetietoa: https://msonic.fi/tuotteet/valo/esitysvalaisu/claypaky/axcor-spot-300-2/