msonic Oy työnantajana

msonic Oy on dynaaminen ja kasvava, asiantuntijavetoiseen ratkaisumyyntiin toimintansa perustava yritys. Toimimme jännittävällä sektorilla viihteen, sisällöntuotannon sekä tapahtuma- ja elämysteollisuuden aloihin liittyvän teknologian parissa. Ääneen, valoon, kuvaan ja videoon liittyvä tekniikka on meidän erikoisalaamme.

Tiimiämme yhdistää omakohtainen kiinnostus tekniikkaan, intohimoinen suhtautuminen työhön ja syvällinen ammattiosaaminen. Teknisesti orientoituneelle, myynti- ja bisneshenkiselle tekijälle tarjoutuu msonicin riveissä mainio mahdollisuus kehittää ammattitaitoa sitoutuneen, kannustavan ja asiantuntevan työyhteisön tuella.

Rento fiilis viihtyisän ja mukavan työporukan kanssa on meille tärkeää, ja siksi msonic pyrkii pitämään hyvää huolta työntekijöistään. Kiinnostavan, monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän ohella tavoitteemme on tarjota lahjakkaille ja osaaville ammattilaisille palkitsevaa ja sisällökästä työtä ja kilpailukykyiset edut.

Jos itsenäinen, vastuullinen rooli tiiviissä työyhteisössä, teknisen ratkaisumyynnin ja tukkukaupan piirissä kiinnostaa, muista seurata työpaikkailmoitteluamme ja anna kuulua itsestäsi ja kyvyistäsi.