AVID Pro Tools | Sync X

Erittäin tarkkaa synkkaa musiikki- ja audio post-tuotantoihin

Pidä Pro Tools-järjestelmäsi ja yhdistetyt laitteet tahdistettuina ja jouhevasti yhdessä toimivina–riippumatta siitä, onko järjestelmäsi yksinkertainen vai monimutkainen.
Pro Tools | X palvelee audio post- tai suurien musiikkituotantojärjestelmien selkärankana tuottaen luotettavaa pienen jitterin kellotusta, lähes samplen tarkkaa lukitusta sekä tarkkaa ruudunreuna-synkkaa. Se tukee kaikkia alalla normaalisti käytettäviä kellolähteitä, pull up/down-suhteita, aikakoodiformaatteja sekä SD/HD-formaatteja. Sen sisäinen videoreferenssin signaaligeneraattori mahdollistaa ulkoisten videolaitteiden suoran synkronoinnin virtaviivaistaen tuotantoympäristöäsi.

Käyttökohteet ja käyttäjät

Audio Post-tuotantojärjestelmät
Pro Tools | Sync X on master-kello sekä useiden Pro Tools-järjestelmien, audio interfacejen, videolaitteiden ja muiden digitaalilaitteiden tarkkaa tahdistusta ylläpitävä järjestelmän peruslaite. Se on kriittinen komponentti dubbaukseen, ADR:ään, foleyhin ja muihin monimuotoisiin audio post-työnkulkuihin sekä lähes pakollinen laite jokaiseen yksikköösi, jossa tarvitaan audion tahdistusta kuvaan.
Sen monipuolinen I/O sekä formaattituki tekevät erilaisten laitteiden kytkemisen helpoksi.
Se tuottaa järkähtämätöntä, liukumatonta synkkaa.

Itsenäiset audio post-ammattilaiset
Itsenäisille miksaajille, äänisuunnittelijoille, äänileikkaajille sekä audiota työstäville freelancereille Pro Tools | X on oleellinen master-kello, joka säilyttää tarkan tahdistuksen Pro Tools-järjestelmäsi, interfacejen sekä videolaitteiden välillä. Se on pienten post-yksikköjen tärkeä komponentti, joka tuottaa lähes samplelleen tarkkaa kuvalukkoa. Pienen jitterin kellon sekä sisäisen videoreferenssi-generaattorin ansiosta tarvitset vähemmän hardwarea ja pidät kustannukset kurissa.

Ydinviestit

Parasta synkkaa jälkitöihin
Sync X luo perustan modernin audion jälkituotannolle tuottaen lähes samplen tarkkaa frame edge-kohdistusta videon ja audion välillä. Hyödyntämällä patentoitua DigiSerial Port-teknologiaa kytkennässään Pro Tools | HDX:ään tai HD Nativeen se mahdollistaa tarkan synkan audiosamplen sekä videon ruudun reunan välillä. Monen käyttäjän miksausympäristöissä, jossa dialogia, musiikkia ja äänitehosteita käytetään eri järjestelmistä se tarkoittaa, että kaikki audio- ja videolaitteet tahdistuvat ja toistavat täsmälleen tarkoittamaasi kohtaa. Joka ainoan kerran, kun painat play tai record.

Videoreferenssin ja kellotuksen komentokeskus
Sisäänrakennetun videoreferenssi-generaattorinsa ja kaikkien alan normaalien kello- ja videoreferenssien, pull up/down-suhteiden sekä filmin ja TV:n HD/SD-formaattien tukien ansiosta Sync X on ihanteellinen keskeinen referenssilaite koko studiosi tahdistamiseen. Et tarvitse ulkoista referenssigeneraattoria. Plussana vielä se, että kaikki voidaan konfiguroida ja ohjata suoraan Pro Toolsista käsin.

Moitteetonta äänenlaatua
Kun työskennellään orkesteriäänityksissä ja muissa vaativissa äänitystilanteissa, joissa moitteeton äänenlaatu on ehdoton vaatimus, Sync X lukittuu helposti näissä tilanteissa usein käytettyihin, erittäin tarkkoihin atomimasterkelloihin 10 MHz kellotulonsa kautta. Lisäksi sen korkealuokkainen, poikkeuksellisen pienen jitterin kello säilyttää signaaliesi laadun täydellistä audion tallennusta ja toistoa varten.

Erittäin luotettava ja tarkka
Kaikkein kriittisimmissä ympäristöissä loistamaan suunniteltu Sync X tuottaa kerta toisensa jälkeen tarvitsemaasi tiukkaa frame edge-synkkaa horjumattomalla tarkkuudella. Vakaan, lämpötilakompensoidun oskillaattorisuunnittelunsa ansiosta se voidaan räkittää muiden laitteiden kanssa ilman huolta kuumuuden vaikutuksesta kellotuksen tarkkuuteen.

Pääominaisuudet ja edut

Tarkkaa synkkaa ja ruudun reunaan kohdistusta
Sync X pitää, tärkeimpien kello- ja videorefenssiformaattien kanssa yhdessä toimien, audio- ja videolaitteesi synkronoituina antaen Pro Toolsille työkalut audion automaattiseen, erittäin tarkkaan kohdistamiseen videon ruudun reunaan–joka on dubbaus-työnkuluissa erittäin tärkeää.

Joustavuutta sisäisellä videoreferenssi-generaattorilla
Et tarvitse videoreferenssiä ulkoiselta laitteelta. Sync X:ssä on sisäinen, neljän lähdön videoreferenssi-generaattori, jolla voit syöttää signaaleja muille oheislaitteille yksinkertaisesti ja ilman lisäkustannuksia.
Jos sinulla jo on videoreferenssi-generaattori, Sync X osaa myös lukea videoreferenssiä ja automaattisesti havaita sen formaatin.

Tahdista helposti useita laitteita
Sync X tukee kaikkia alan kellolähteiden standardeja (mukaan lukien Word Clock, Loop Sync ja AES3), paikkaa referoivia formaatteja (mukaan lukien LTC, Serial Timecode ja Bi-Phase/Tach), SD- ja HD-referenssiformaatteja sekä filmin ja videon pull-up/pull-down-suhteita, näin sen sovittaminen mihin tahansa audion jälkituotannon ympäristöön käy helposti.

Lukitu eri lähteisiin nopeasti ja virheettömästi
Poikkeuksellisen pienen jitterin JetPLL-kellotusteknologiansa ansiosta Sync X lukittuu ulkoisiin lähteisiin nopeammin ja tarkemmin kuin edeltäjänsä Pro Tools | SYNC HD. Sen master-oskillaattorin nopeus on 100 MHz—tuplaresoluution implementaatio on kaksi kertaa tyypillisiä JetPLL-pohjaisia kelloja nopeampi. Ja tuplasti tarkempi.

Synkkaa koko studiosi
Kuuden ultra-low-jitter Word Clock-lähdön avulla saat jaettua kellosignaaleja muille Pro Tools interfaceille ja audiolaitteille ja pidettyä kaiken synkassa.

Joustavuutta 10 MHz:n ja AES3id I/O:n avulla
Sync X tekee huippumasterkellojen kanssa työskentelyn helpoksi lukittumalla niihin 10 MHz kellotulonsa kautta. Pitkiä kaapelivetoja vaativissa ympäristöissä, vaikkapa suurikokoisissa post-tuotantotaloissa, voit lähettää tai vastaanottaa AES3- tai AES3id-signaaleja tuetuilla laitteilla ja saat enemmän joustavuutta ratkaisuihin.

Tee kahden operaattorin työnkuluita selkeämpiä
Sync X mahdollistaa usean Satellite-linkitetyn Pro Tools-järjestelmän yhteisen synkkauksen useamman operaattorin miksausjärjestelmissä, joissa dialogi, musiikki ja äänitehosteet käsitellään eri järjestelmissä. Tämä estää mahdollisen liukuman säilyttäen lähes samplentarkan lukituksen ruudun reunaan.

Ohjaa Sync X:ää ja muita laitteita Pro Toolsista käsin
Kello- ja videoreferenssilähteiden määrittämisestä pull down-suhteiden valitsemiseen ja laitenopeuksien hienosäätöön, kaikkia Sync X-asetuksia voidaan ohjata suoraan Pro Tools | Ultimatessa. Käytössäsi on myös 9-pin-liitäntä, jonka kautta voit ohjata muita laitteita Pro Toolsista, vaikkapa videonauhuria.

SyncX

 

Pysy viileänä vaikka tuotanto kuumeneekin
Lämpötilan vaihtelut voivat toisinaan vaikuttaa laitteen musikaaliseen vireeseen. Lämpötilakompensoidun oskillaattorin ansiosta Sync X tuottaa aina luotettavaa kellotusta—jopa lämpötilojen vaihdellessa— säilyttäen taajuuden tarkkuuden ±1 miljoonasosassa määritetyn lämpötila-alueen rajojen sisällä ja pitäen vireen vakaana.

Mielenrauhaa minimaalisista seisokeista
Suurikokoisille audion jälkityöyksiköille sekä organisaatioille, joilla on jatkuva aikataulupaine, Avid tarjoaa Pro Tools | Sync X Extended Hardware Support Plan-sopimusta, joka laajentaa normaalin yhden vuoden hardware-takuun kolmen vuoden support plan-sopimukseksi. 90 päivän kuluessa ostopäivämäärästä saatavaan sopimukseen kuuluu kuuluu myös laitteen nopea vaihtaminen, joten voit jatkaa töitä—et korjauksen valmistumisen odottelua.

Pääominaisuudet
Loop Sync I/O
Word Clock I/O (1 sisään, 6 ulos)
10 MHz Clock-tulo
AES3 ja AES3id I/O
GPIO, Bi-Phase/Tach-, Pilot -tulot
LTC I/O
MTC lähtö
9-pin (laiteohjaukseen)
Videoreferenssigeneraattori (4 lähtöä)
Videoreferenssi I/O (1 sisään, 2 ulos)
Host Serial-liitäntä

Kiinnostuituko? Kysy lisätietoa tai tarjous nyt Ossilta, ossi@msonic.fi.