Radial Uutuuksia

Radial EXTC-Stereo on kitaraefektisovite & Reamper. Laitteen avulla voit kytkeä kitara/bassoefektipedaalit pro-audiolaitteiden tuloihin ja lähtöihin. Raidalle tallennetun raidan voi ohjata uudelleen vahvistimelle tai efektipedaalille muokkausta varten helposti ja näppärästi Radialin uudella EXTC-Stereon avulla.

 

Radial JX42 V2 on työkalu, jonka avulla voit hallita neljää instrumenttia ja kahta vahvistinta samanaikaisesti. Vaihda näppärästi neljän instrumenttitulon ja kahden vahvistinlähdön välillä. Ja tottakai laitteessa on puskuroitu lähtö virittimelle. Laitteeseen voit kytkeä Radial-jalkakytkimet tai MIDI-ohjaimen

Radial JX44 V2 on kiertuekäyttöön suunniteltu kitara-, vahvistin- ja efektisignaalien hallintalaite ammattilaisille. Pikkuveljeensä JX42 V2 verrattuna laitteessa on määriteltävä efektilenkki, mahdollisuus kytkeytyä efektipedaaleihin etänä ja optiona jalkytkimet ja MIDI-toiminnot. Sisäänrakennettu 120/240V -virtalähde. Neljä instrumenttituloa ja neljä vahvistinlähtöä.

Radial BT-Pro V2 on Bluetooth-yhteensopiva DI Boxi, jonka avulla voit ajaa stereosignaalin langattomasti älypuhelimista, tableteista tai muista mobiililaitteista äänentoistojärjestelmään. Jokaisella BT-Pro V2:lla on yksilöllinen tunniste, jonka avulla samassa tilassa voi olla käytössä useampia laitteita. Voit syöttää käyttöjännitteen myös mikserin Phantom-syötöllä!

Radial Acoustic-sarja on uudistunut. Koko tuoteperheen design on nyt samanlainen. AC-Driver, PZ-Deluxe, PZ-Pre ja PZ-Pro ovat moderneja tuotteita akustisten instrumenttien soittajille. Tsekkaa alla olevasta videosta koko perhe.

 

 

Tutustu kaikkiin Radial Reamp -tuotteisiin

 

 

 

Radial-lisätietoja