Clay Paky IP -tuotteet

Clay Paky valaisimia ja tuotteita ulkokäyttöön

Suomessa saattaa toisinaan sataa. Olipa kesä tai syksy. Tästä syystä kokosimme teille mallit, joiden kanssa ei joudu myrskyssäkään pulaan.

Xtylos Aqua laserheitin on uutuus, joka on suunniteltu kestämään ulkokäytön haasteet. Xtylos Aqua:n värikiila on terävä ja säde piirtyy pitkälle. Erittäin käyttökelpoinen ulkokäytössä.

Ominaisuudet vastaavat muuten pitkälti alkuperäistä Xtylos-mallia.

Xtylos Aqua

 

Sharpy Plus Aqua on hybridiliikkuva , joka ei pelkää sadetta. Ominaisuuksiltaan tämä vastaa Sharpy Plus -mallia.

Säänkestävissä malleissa tapahtuu monesti niin, että suorituskyky ja ominaisuudet kärsivät. Näin ei ole tapahtunut mallissa Sharpy Plus Aqua. Uudelleen suunniteltu jäähdytysjärjstelmä on optimoitu erityisesti ulkokäyttöön.

Sharpy Plus Aqua

 

Mini-B ParLED Aqua on IP-66-luokiteltu, säänkestävä Mini Par -valaisin. Malli on staattinen versio tunnetusta Clay Paky MINI-B -mallista ja varustettu samoilla ominaisuuksilla.

Erittäin kilpailukykyinen hinta.

Mini-B ParLED

 

 

 

GlowUp on mielenkiintoinen akkukäyttöinen kannettava RGBW-ledinen heitin, jonka avulla kaapeleiden aiheuttama päänsärky poistuu kertaheitolla.  Litium-akku on luotettava ja kevyt. Akkua voidaan ladata 2000 kertaa ilman kapasiteetin tai ”muistin” menetystä. Laite toimii 10 tuntia täydellä teholla akun ollessa ladattu täyteen.

GlowUp

 

 

Panify on uusi nerokas valaisintarvike, jonka avulla staattisten valojen operointi muuttu radikaalisti. Voit pyöritellä näyttöjä, Led-bareja jne.

Panify toimii Clay Paky -tuotteiden kuten Tambora Batten tai Mini-B Parled Aqua kanssa. Panify toimii useimpien muiden merkkien staattisten valojen kanssa joilla ei ole panorointikykyä.

IP66-luokitus ja rakenne mahdollistavat, että Panify:n voi ripustaa mihin asentoon tahansa.

Panify

Herkkien laitteiden suojaaminen on tärkeää ja välttämätöntä. Igloo on erinomainen sääsuoja. Luja, tukeva kotelo tarjoaa suojan sateelta ja kosteudelta sekä pitää yllä stabiilin käyttölämpötilan.

Igloo on erinomainen kiinteissä asennuksissa ja hyödyllinen rental-yrityksille, jotka haluavat suojata kalustoaan ulkotapahtumien aikana. Igloo on nopea asentaa, helpp käyttää ja mikä tärkeintä järkevän hintainen.

Igloo

 

Tarjous- / lisätietopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.